Apartmaji golte vas gostijo zraven smučišča

Apartmaji golte so aktualni vse leto, sploh v zimski sezoni, ker imajo super smučišče za smučat in sankat. Za najem apartmaja na Golteh morate izpolnjevati PCT pogoj, najeti apartma za 4 noči najmanj in plačilo s turističnimi boni se ne sprejema. Vrhunski apartmaji golte so prostorni, saj z balkonom obsegajo skoraj 70 m2 in vam nudijo vrhunsko udobje. V njih so kuhinja, dnevna soba, dve spalnici, kopalnica, ločeno stranišče, omara in pomožni prostor z opremo. Toplo so ogrevani in dostop je vedno urejen ter sčiščen, tudi, če sneži. Naj bodo vaše počitnice vrhunske in nepozabne. So čisto zraven smučišča, pa še avto lahko pustite tam.

apartmaji golte

Če ste ljubitelj smučanja in želite, da bo vaša družina uživala nekaj dni, ali več kot en teden na zraku, v neokrnjeni naravi in se sprostila ter si nabrala moči, so apartmaji golte super izbira, ker so zraven smučišča. Če boste ostali tam več kot en teden, boste dobili še poseben popust. Investicija v vaš odmor in zdravje se res splača, saj so apartmaji golte dobro urejeni, udobni, narejeni iz naravnega lesa torej zdravi in bodo vaš dom nekaj časa.

Ničesar vam ne bo primanjkovalo, hrane boste imeli dovolj in vode, skuhali si boste takrat, ko vam ustreza in se nasmučali po mili volji. Potem pa se lahko posvetite počitku in sprostitvi, družabnim igram ali kakšnemu drugemu opravilu, ki vas veseli. Tudi spanju, če ga drugače primanjkuje. Nekateri radi berejo, drugi pa brskajo po telefonu.

Apartmaji golte so najbolj urejeni apartmaji na smučiščih in so ločeni eni do drugih tako, da se med seboj gostje ne motijo, parkirišč pa je dovolj za vse. Zagotovo kdaj potrebujete popoln odklop od mestnega vreža in umazanije, slabega zraka in hitrice. V neokrnjeni naravi se vse odvija drugače in je vse počasnejše ter bolj pristno. Tam stresa ni. Zato se boste odpočili, kot še nikoli in bodo to za vas najbolj zdrave počitnice, ki si jih lahko omislite.