Bohinj prenočišča v objemu narave

Vse več ljudi si za destinacijo svojega oddiha izbere naravo. Daleč stran od mestnega vrveža lahko namreč ponovno zadihajo in najdejo notranji mir. Odlična lokacija, ki ponuja pristen stik z naravo pa je tudi Bohinj. Prenočišča, ki jih nudijo Apartmajkse hiške ALPIK pa bodo vašo izkušnjo povzdignila na najvišji nivo. V hiškah pristnega alpskega značaja boste namreč lahko doživeli pravo gorsko pravljico. Zahvaljujoč vsej moderni opremi, ki jo Bohinj prenočišča – apartmajske hiške ALPIK ponujajo, pa se boste počutili kot doma – prijetno, varno in udobno.

bohinj prenočišča

Tako boste lahko prekrasno Deželo zlatoroga dodobra raziskali, ne da bi se pri tem morali odpovedati ugodju, ki ga sicer nudi moderno opremljeno domovanje. Pristen stik z neokrnjeno naravo in luksuzno bivanje pa je tisto največ, kar vam Bohinj prenočišča – apartmajske hiške ALPIK tudi nudijo.

Bohinj prenočišča – alpski raj na Zemlji

Apartmajske hiške ALPIK (ALPIK Chalets**** – Bohinj) so nadvse moderna počitniška nastanitev, ki se nahajajo v naselju Ukanc, v samem osrčju prekrasnega Triglavskega narodnega parka, le nekaj korakov od alpskega vodnega bisera, Bohinjskega jezera. Ta prekrasna Bohinj prenočišča v zavetju julijskih gorskih velikanov vam tako omogočajo popoln oddih in sprostitev.

Celotno nastanitev sestavlja sedem, v alpskem slogu opremljenih apartmajev, ki svojim gostom nudijo pravljično razvajanje. Sodobne rešitve v apartmajskih hiškah vam namreč dajo občutek luksuznega bivanja. In to kar sredi prostrane narave. Za vse tiste, ki vas mikajo lepote Bohinja, pa je na voljo tudi pravljična hiška Zlatorog ali gorska koča Tisa, na katero boste naleteli v neposredni bližini smučarskega centra Vogel – romantično vzdušje, sodobna oprema in prijeten kamin pa je vse, kar potrebujete za čarobno gorsko doživetje.

Eleganca in unikaten slog

Bohinj prenočišča – apartmajske hiške ALPIK so postavljene v skladu z vsemi načeli odgovornega ravnanja z okoljem. Zahvaljujoč ljubezni do narave in sodobnim tehnološkim rešitvam, lahko vi danes svoj oddih preživite v sodobno urejenih apartmajskih hišicah iz tradicionalnega lesa in spoštovanega kamna.

bohinj prenočišča 1

Ob vstopu v apartmajske hiške pa se odpre pogled na eleganten slog, ki je hkrati bilo tudi glavno vodilo pri njihovem opremljanju. Centralno ogrevanje (talno ali radiatorsko), kuhinja z vsemi potrebnimi gospodinjskimi aparati, dnevni prostor s tehnološko dovršeno televizijo, hitrim brezžičnim internetom in moderno opremljena kopalnica bodo poskrbeli za vašo vrhunsko dopustniško izkušnjo. Prijetne poletne večere pa boste lahko v družbi svojih najbližjih preživeli na balkonu ali prostorni terasi.

Ob vznožju gora

Bohinj je odlična turistična lokacija, vendar pa skriva številne obiska vredne skrite kotičke. Prav takšne so idilične Apartmajske hiške ALPIK, ki se nahajajo na od mestnega vrveža oddaljeni lokaciji ob vznožju gora. Ta kraj ima prav posebno čarobno moč, zaradi katere boste pozabili na vsakdanje skrbi in se prepustili odličnim doživetjem, ki jih ta triglavska deželica nudi.

Če tudi vi iščete Bohinj prenočišča na odlični lokaciji, potem so Apartmajske hiške ALPIK (ALPIK Chalets**** – Bohinj) pravi naslov za vas. Odpravite se po poteh pravljične Dežele zlatoroga in raziščite vse naravne lepote, ki jih ponuja alpski biser Bohinj. Številne pohodniške poti, kolesarjenje, rekreacija na Bohinjskem jezeru, plavanje, wellness storitve in čolnarjenje je le nekaj možnosti, ki jih ponuja ta obljudena Dežela zlatoroga. Postanite eno z naravo in ustvarite nepozabne spomine, ki vam bodo ob vsaki misli na ta mali raj na Zemlji ogreli srce.