Estetska kirurgija

Veliko nas je takih, ki mogoče nismo najbolj zadovoljni s svojim telesom. Ampak nekateri to tudi spremenijo, saj vedo, da jim kirurgi lahko popolnoma spremenijo podobo. Največ deklet ali žensk se odloči za povečanje dojk, saj nekako vse mislijo, da so dojke ponos vsake ženske. Pri estetskem kirurgu je danes res vse mogoče popraviti, če smo zdrav pacient.

estetska kirurgija

Zakaj se odloča toliko mladih za estetsko kirurgijo ne bomo nikoli izvedeli. Zakaj niso zadovoljni s svojim telesom, svojim videzom res ne vem odgovora. Sama ne bi na sebi ničesar spremenila pa tudi nisem popolna, kakšno me je mati narava naredila takšna bom ostala. Pa če bi estetska kirurgija bila zastonj, ne bi nikoli prestopila praga. Zakaj bi morala iti pod nož, da mi nekdo poveča prsi, tudi z malimi sem zadovoljna, ampak jaz tega ne bom spremenila, poleg tega morajo estetski kirurgi tudi zaslužit.

Estetska kirurgija se ukvarja z raznimi popravki, ko ljudje niso zadovoljni sami s sabo. Saj tudi moški obiščejo estetsko kirurgijo, tudi včasih naredijo na sebi kakšne popravke, ampak nismo tako pozorni na njih in tudi tega tako ne kažejo. Največ mladih deklet pa se odloči za povečanje dojk. Tukaj nastane največ problemov pri ženskah. Vse bi rade imele večje bolj čvrste. Operacija ni zahtevna, je mogoče kasneje malo boleča, ampak to dekleta ne moti. Pač na koncu so zadovoljne same s sabo, in tudi s svojimi dojkami.

Estetska kirurgija pride prav tudi takrat, ko nastopi kakšna bolezen, kot je rak dojk. Takrat morajo nekako vstopit in takoj naredijo drugo dojko ženski. To je čist drug način, če lahko temu tako rečemo, takrat ni druge pomoči. Ne povečujejo pa samo dojk, lahko jih tudi povzdignejo, mogoče zmanjšajo. Lahko vam popravijo nos, mogoče vam stisnejo kam malo botoksa, ali povečajo ustnice. Če res mislite, da morate obiskati estetsko kirurgijo naredite to, ampak tudi takšne ste lepe.