Etiopija, država ki vam ponuja nekaj posebnega

Ste eni od tistih, ki radi potujete v druge države ter raziskujete njihovo deželo. Še posebej čist nekaj drugačnega, kot smo mi, drugo ljudstvo, ljudi, ki so res nekaj posebnega. Taki ljudje, ki ne poznajo mesta in živijo popolnoma drugače, kot mi se nahajajo v Afriki. Afrika, posebej Etiopija je država, ki vam bo vzela dih, spoznali boste čist nekaj drugačnega in mogoče vam bo pritekla tudi kakšna solza. Zakaj se splača obiskati Etiopijo pa vam bom v nadaljevanju na kratko opisala.

etiopija

Naš znan popotnik Zvone Šeruga, ki se zelo rad poda v Afriko vas lahko za 13 dni v mesecu avgustu popelje za samo 1950EUR v južni del. Če pa hočete še poleg severni del Etiopije pa vas pride za 17 dni 2500EUR. Spoznali boste nomadsko ljudstvo, povsem drugačno pokrajino, spoznali in videli boste podzemne cerkve, različna jezera, za več pa se boste morali prijaviti, da boste videli. To bo res nepozabno doživetje, saj boste potovali z džipi, spali boste občasno tudi v šotorih ter v plemenskih vaseh. Tukaj ne bo hotelov in strežbe, zato dobro premislite, če so takšne počitnice za vas.

Za vse tiste, ki nimate radi čistoče in da vas strežejo je to potovanje sigurno za vas. Etiopija je res nekaj posebnega, država, ki vas bo navdušila, spoznali boste tudi revščino. Poleg tega boste videli res čudovito naravo, čeprav je drugačna, razgledi vas bodo ponekod navdušili. Etiopija vas že kliče, če bi radi spoznali drugačen svet. Prijavite se lahko kar prek maila ali pokličite Zvoneta. Če vas kaj še posebej zanima ga kar vprašajte, celoten program pa je tudi na njegovi spletni strani. Za vse ljubitelje potovanja je ta država pravo doživetje. Vidite plemena, reke, gore, planote jezera slapove ter spite pod milim nebom. Ne odlašajte, rezervirajte že danes, da še dobite prosto mesto.