Hramba prikolic je popolnoma varna

Danes se vedno več ljudi odloča za kampiranje. Res je, da kampiramo lahko na različne načine. Nekateri s šotori, drugi z avtodomi, nekateri pa imajo počitniške prikolice. Vseeno na kak način vi kampirate, je pa to ena nova drugačna izkušnja ter uživanje. Imajo pa nekateri velik problem, kateri kampirajo s prikolicami ali avtodomi. Nimajo primerne garaže doma, da bi jo čez samo zimo pospravili. Nihče nima rad, da je njegov avto čez zimo zunaj, še manj pa si to želijo avtodomarji in prikoličarji. Ste že slišali, da je v Ljubljani hramba prikolic, kjer je vaša prikolica ali avtodom na varnem. Hramba prikolic je najboljši način, da si lahko vsak kupi prikolico ali avtodom.

hramba prikolic

Avtodom ali prikolica rabi ogromno prostora, da jo nekje parkiramo. Res vsi nimajo te sreče, da bi jo lahko imeli doma, zato iščejo drugačne načine za shranjevanje. Blizu Ljubljane obstaja podjetje, ki se ukvarja s hrambo. Hramba prikolic pri njih je popolnoma varna, vse okoli parkirišča imajo ograjo ter varnostne kamere. Poleg tega je vaš avtodom ali prikolica pod streho. Vi lahko pridete na ogled, ko imate čas ter jo odpeljete. Hramba prikolic ali avtodomov je najboljša rešitev za vse tiste, ki nimate prostora doma ali kje drugje. Ni nujno, da imate hrambo prikolice pri njih samo čez zimo. Vi se odločite, če boste plačali najemnino za celo leto, pol leta ali manj. Prekinete lahko vedno in jo odpeljete drugam.

Na spletni strani zgoraj poglejte, kje se hramba prikolic nahaja pri nam in je zelo varna. Tam najdete vse podatke, ki vas bolj podrobno zanimajo, če pa kaj ne najdete pa jih pokličite. Na vsa vprašanja vam bodo odgovorili ter vam povedali kaj vas zanima. Če ste v prihodnje hoteli kupit počitniško prikolico in ste bili v dvomih, kje bo čez zimo. Sedaj tega ne rabite več razmišljat, saj hramba prikolic tudi ni tako drago, da si ne bi mogli privoščit.