Kam po rent a car v Ljubljani?

Kot v vsakem večjem mestu tudi v Ljubljani obstaja precej ponudnikov, pri katerih si je možno izposoditi vozilo in pri katerih se ponudba razlikuje zgolj v podrobnostih in avtomobilih, ki jih imajo na razpolago. Zato se ni prav lahko odločiti, katerega izbrati. Naj vam dam zgolj en namig, ki velja, ne zgolj pri rent a car ponudnikih, ampak prav na vsakem področju: »Najcenejše je najdražje!«. Za enega najbolj zanesljivih ponudnikov storitev rent a car v Ljubljani je zagotovo podjetje Agio, pri katerih boste kaj hitro ugotovili, da njihov cenik ni med najcenejšimi.

Ko boste pa vse skupaj dobro preverili, boste pa tudi kaj hitro ugotovili, da je cena zapisana na ceniku končna cena in da nimajo nikakršnih skritih stroškov, kot jih ima marsikateri rent a car v Ljubljani. Kaj to pomeni? To pomeni, da vam lahko nek drugi rent a car poleg osnovne cene zračuna tudi npr. obvezno dodatno opremo, ki vam jo da v avto, otroški sedež, če imate otroka in podobne stvari, katere pa pri navedenem podjetju prav vse dobite brezplačno v paketu za ceno napisano na ceniku za najem določenega rent a car vozila. Poleg tega vam jamčijo 24 urno asistenco, kar je sicer kar vedno bolj ustaljena praksa pri čisto vseh, zaradi česar ste lahko povsem brez skrbi.

rent a car

Vse, za kar morate skrbeti, je, da boste najeto vozilo vozili povsem trezni, z veljavnim vozniškim izpitom in da v kolikor boste želeli z vozilom v tujino, da se boste o tem v podjetju dogovorili in jim povedali točno kam nameravate ter da boste za rent a car vozilo skrbeli kot, da bi bilo vaše oz. kot dober gospodar. Skoraj da povsod se lahko dogovorite tudi za daljši časovni najem vozila in v kolikor bi to daljše obdobje trajalo več kot mesec dni, se bodo z vami dogovorili za posebno ceno najema, kar ni povsem normalno in logično pri drugih rent a car ponudnikih.

Prepričan sem, da boste z njihovo rent a car ponudbo več kot zadovoljni in da se boste z veseljem še večkrat obrnili na njih in koristili njihove rent a car usluge ter da jih boste tudi z veseljem priporočali vsem svojim prijateljem in znancem ter sodelavcem in poslovnim partnerjem.