Udobna ležišča so nujna za zdravje

Ležišča so enako pomembna kot spanje. Spanje pa nam podaljšuje življenje, ker se takrat nape celice edino lahko obnovijo. Zato manekenke veliko spijo, ker je to dobro za lepoto ni pomlajevanje. Udobna in moderna ležišča si oglejte na https://www.zelenatrgovina.si/lateks-lezisca/lateks-lezisce.html, kjer jih boste našli toliko, da bodo zadovoljila res vsak okus in potrebo. Sami zase zagotovo veste, kakšno ležišče potrebujete, naj bo to mehko, srednje ali trdo.

ležišča

Večina ljudi, ki je zdravih ali imajo večje težave s hrbtenic in spanjem, potrebuje trda ležišča, ki so najboljša za spanje. To je dobro znano vsem. Nekateri, ponavadi z več telesne teže, potrebujejo mehkejša ležišča, da se njihove obline lahko malo ugreznejo in hrbtenica ni skrivljen preko noči. Lahko pa da to za vas ni res.

Ležišča so najboljša iz lateksa, ker so iz naravnega materiala, ki se telesu prilagaja, nima pršic, je antistatično in Ani alergijsko, je udobno, zračno in se ne zmoči med potenjem. Ljudje namreč na noč oddamo kar 7 l vode s potenjem, kar je res veliko, zato moramo imeti udobno, čisto in vpojno posteljnino ter tudi primerno ležišče.

Najboljša lateks ležišča so taka, ki so primerna za vašo težo, če ste normalne postave, potrebujete trše postelje, za težje pa so mehkejše, o tem se lahko posvetujete s svetovalcem za ležišča, ki vam bo predstavil različne trdote ter materiale. Vedno vzemite bolj trdo in naravno ležišče, pa naj bo dovolj široko in dolgo za vašo postavo.

Ležišča so pomembna tako za spalnice, kot tudi za dnevne sobe ali kabinete in pisarne, če potrebujete počitek, je najbolje, da je blizu. Telo res rabi spanec ali vsaj nekaj dremanja, da se prenovi, drugače se prekurimo.

Ležišče pa mora biti tudi lepo, okvir je najbolje daje lesen, naraven ali kovinski. Nekateri majo radi preproste oblike, drugi izrezljano in umetelno. Izberete lahko svetle ali temne ali katere koli barve si želite in sodi k ostalemu pohištvu.