Nakit mora biti usklajen z vašo obleko

Za urejenost ob posebnih dogodkih velikokrat ni dovolj samo obleči novo in moderno garderobo. Kljub temu, da druge osebe najprej opazijo našo garderobo, moramo biti zelo pozorni tudi na detajle. Zato je nakit ključnega pomena, če želimo na druge osebe pustiti poseben vtis. Veliko izbiro kakovostnega nakita v ta namen za vas pripravlja Mihaela Kežman. Če torej želite na poroki, valeti, sprejemu ali poslovnem sestanku navdušiti vse prisotne, vam bo lep nakit zagotovo to omogočil. Pri tem nikakor ne smete pretiravati, saj boste tako dosegli ravno obratno.

nakit

Z preveč nakita boste videti kot novoletna jelka in ljudje bodo rekli, da nimate okusa. Če se torej odločite za uhane in zapestnico, vam ni treba imeti še ogrlice in prstanov. Kot pri vseh drugih stvareh v življenju, je tudi pri izbiri nakita pomembno vzpostaviti ravnovesje. To pa zlasti velja takrat, kadar imate vpadljiv nakit z veliko detajlov. Zato vedno izpostavite dražji nakit za katerega menite, da je najlepši. Če je to vaša ogrlica, potem naj bodo vaši uhani nekoliko manjši. Zato je treba vedeti za vsako priložnost kakšen nakit je najbolj primeren oziroma najbolj pomemben. Na porokah je to zagotovo ogrlica, zlasti kadar imate daljše lase, ki prekrivajo vaša ušesa. V tem primeru je nesmiselno zapravljati veliko denarja za uhane, ki se sploh ne bodo videli.

Ko pa govorimo o sprejemih ali poslovnih sestankih na katerih se veliko rokujemo, lepa zapestnica ali prstan ne bosta nikakor odvečna. Zato poleg urejenih nohtov, bo lep prstan najbolje izrazil vašo urejenost in čistost. Nakit mora biti tudi usklajen z vašo obleko. Zato nakit na vaši poroki in poslovnem sestanku najbrž ne bo enak. V kolikor imate težave z kombiniranjem različnih kosov nakita, lahko kupite tudi komplet uhanov, ogrlice in zapestnice. Tako boste prepričani, da ste izbrali najboljšo kombinacijo, ki vas bo predstavila v najboljši luči.