Otroške igre

Otroške igreBližajo se hladni zimski dnevi katere skupaj z otroci večino preživimo notri na toplem. Da vaši otroci ne bojo vseh teh hladnih dneh presedeli samo pred televizijo ali računalnikom jim kupite otroške igre.  Otroške igre si lahko skupaj z otrokom ogledate na spletni strani in skupaj izberete katera igra bo najboljša za vašega otroka.

Med igrami boste našli naslednje otroške igre:  Jungle Speed, Jungle Brunch, Hey that’s my Fish in Dobble. Vse otroške igre imajo zelo ugodne cene. Pri enkratnem nakupu nad 50 evrov boste prejeli še brezplačno dostavo na dom. V primeru, da ta igra ne bo za vas vam pripada še 15 dnevna garancija vračila, tako da lahko igro vrnete nazaj. Če so vaši otroci hitri in dobri opazovalci bo igra Dobble kot nalašč za njih. To je igra s kartami pri kateri se bojo vaši otroci pomirili v hitrem reagiranju in selecijskem opazovanju. Za družine z majhnimi otroki so zelo primerne enostavne otroške igre, kot je igra Hey that’s my fish. Vašemu otroku bo pomagala da se naučijo strateškega razmišljanja. To je igra z pingvini, kjer zbirate ribe in je primerna tako za najmlajše, kot za tiste malo starejše.

Jungle Bruch je igra s kartami katera bo poleg otrok pritegnila tudi vas. Cilj otroške igre je zbrati karte na katerih je hrana vredna čim več točk. Zmagal bo tisti, ki si bo najbolje zapomnil karte nasprotnikov in ocenil kdaj bo pravi čas, da igra s katero od svojih kart. Na voljo pa imate tudi otroške igre kot je Jungle Speed, ki je zelo priljubljena igra med otroki. Največjo vlogo imajo mirni živci, čim hitrejše prepoznavanje vzorcev in hitri refleksi. Igralci en za drugim obračajo karte in ko imata dva igralca enak vzorec se morata zagrebsti za lesen totem na sredini mize. Karte so si zelo podobne, zato je tudi verjetnost, da se zmotite precej velika. Otroci se bodo ob vseh igrah zelo zabavali in ob njih nasmejali.