Promocijske majice so zadetek v polno

Promocijske majice so izjemno dobro reklamno sporočilo strankam in so na spletni strani Habeco, kjer dobite kvalitetne majice in naročite lahko potisk ali vezenje. Kvalitetne promocijske majice naredijo super reklamo, ker jih ljudje nosijo dolgo časa in vaš logo ter slogan vidi veliko ljudi. Če majice niso kvalitetne, jih stranke ne bodo nosile in jih bodo kmalu zavrgle že po nekaj pranjih, če se raztegnejo ali zbledijo. Zato res pazite, kaj podarite in ne glejte, da je najceneje, ker boste s tem še stranske zgubili in stran vrgli denar.

promocijske majice

Če kupujete promocijske majice, morajo biti iz dobrega materiala, prijazneje koži, lepe na pogled in udobnega kroja za moške in za ženske. So v več velikostih in različicah, klasične majice ali pa posebej oblikovane, da so modne. Kako jih boste opremili, je vaša stvar, če ne veste, vam bo pomagal oblikovalec izbranega podjetja, kjer vam bodo majice tudi potiskali ali izvezli. Tako bodo promocijske majice pripravljene za to, da jih podarite zaposlenim, strankam, na nagradni igri ali dogodku, ob novem letu in drugih priložnostih.

Barve so lahko zelo različne, zato se zbere taka barva ali več barv, ki je usklajena z vašo celostno grafično podobo. Logotip mora biti usklajen z majico in mora izstopati. Ni vseeno, kakšen slogan daste na majico, če boste to naredili. Včasih logo zadostuje, če ste znano podjetje, če ne pa je dobro dati zraven še kakšen bistven podatek, kako ljudem rešujete težave in kje vas najdejo. Tako bodo promocijske majice dosegle sovo učinek in namen, za katerega so izdelane.

Ne pozabite, da je najbolje naročiti več modelov in velikosti majic ter stranke vprašati, kateri model in velikost bi želeli prejeti, saj drugače res ugibate, ali bo nekomu nekaj prav ali ne in morda bo ta oseba majico podarila komu drugemu. Če ne veste na kaj vse paziti, pokličite prodajalca in pomagal vam bo.