Zanesljiv in varčen trikolesnik za hitro premikanje po mestu

Trikolesnik je super lahko in okretno prevozno sredstvo, za katerega ne potrebujete posebnega izpita. Gre za udoben motor kot skuter na treh kolesih. Da ima spredaj ,da je bistveno bolj stabilen in da se lahko kot avto ustavi pred semaforji ali na parkirišču. Vse o trikolesniku najdete na tej povezani https://www.peugeot-skuterji.com/metropolis-allure-abs–tcs-13.html. K nam je trikolesnik prišel kot ideja iz sosednjih držav, kjer ga v mestih uporabljajo množično kot prevozno sredstvo za enega ali dva potnika ter za špecerijo iz trgovine.

trikolesnik

Je izjemno vozilo, ki ne porabi dosti goriva in je za to vleko bolj varčno kot avto. Tudi bolj okretno je od avta, saj je trikolesnik precej manjši od avta in se lahko z njim peljete skoraj povsod ter ga povsod parkirate, tudi na mesta za motorje. Je zelo udoben, saj ima udoben sedež tako za voznika kot sovoznika. Pod sedežem je prostor za čelado kot tudi obsežen prostor za prtljago.

Trikolesnik ima naslonjalo za noge in vas ne bodo nikoli bolele tudi ne na dolgih vožnjah, za katere je tudi primeren ne samo za kratke mestne relacije. Lahko ga opremite s steklom spredaj in je še dodatno zaščiten pred vremenskimi vplivi, nenazadnje si lahko omislite tudi kabino, da ste povsem pod streho.

Sodoben trikolesnik ima tudi sodobno opremo za vožnjo, kolesa ne zdrzujejo in ima odlične zavore ter drugo elektronsko opremo za merjenje ter varnost. Zagotovljen ima odličen servis in rezervne dele skorja na vsakem koraku. Ponavadi tega ne potrebujete pogosto, ker gre za zelo kakovostno prevozno sredstvo namenjeno hitrim in učinkovitim premikom po urbanih naseljih.

Prav pride predvsem mladim in tudi srednjim letnikom, za prevoz v šolo ali na delo la iv trgovino, na zabavo, v gledališče in podobno. Je lahek za upravljanje in dobro vodljiv, volan oziroma krmilo ima okretno ter vžig na ključ, elektronski kot avtomobil.