Ttrojna obdelava vseh vrst kovin v CNC strojih

Strojna obdelava vseh vrst kovin mora biti na kakovostnem in kvalitetno visokem nivoju ves čas, saj morajo vsi izdelki vedno zdržati velike pritiske, obremenitve ter velikokrat tudi velika nihanja temperature. v podjetju za tak nivo kakovosti skrbijo vsi delavci saj je vsak izobražen na svojem nivoju in so posledično vsi v svojem poslu strokovnjaki. Podjetje LKR  se je specijalizirajo predvsem na kovinskih izdelkih in ima za tako strojno obdelavo vse primerne stroje ki so našteti tudi spodaj. A v veliki večini je podjeje znano po obdelavi kovin na CNC strojih z montažnimi površinami 3000 mm in z obremenitvijo plošče vse do 10 ton. S takšnjo velikostjo pa so kos skoraj vsem kovinskim izdelkom in posledično brez konkurence. Idelujejo pa tudi manše stvari ki niso na osnovi masovne pridelave ampak samo po 10 do 20 kosov na izdelek katerega lahko stranka idela sama ali pa ga izdelajo naši strokovnjaki v programu CAD-CAM.

Strojna obdelava

LRK je družinsko podjetje ki se že desetletja ukvarjka z specializirano proizvodnjo kovinskih in keramičnih ognje odpornih izdelkov. Pri njih je stroja obdelava kovine ter keramike že skoraj da ne rečeno zapisana v krvi. Sodelujejo pa tako z domačimi kot tudi s tujimi podjetji kateri rabijo kovinske ter ker keramične lahke kot tudi tehnološko zahtevne izdelke.

V podjetju strojna obdelava poleg vseh CNC strojev ki so v podjetju se za izdelave različnih rezervnih ali nadomestnih delov uporabljajo tudi drugi razlčični stroji za obdelavo kovine po zelo primernih cenah. In sicer:  stružnice (premer 900 mm in 2000mm  stružno dolžino), rezkalni stroj (1100 x 300 mm obdelovalne površine) , brusilnice tako za okroglo kot za ploskovno brušenje, vrtalne stroje za vse vrste navojev ter vrst lukenj, stroji za honanje (200mm x 500mm), CNC žage (premer 560mm), pehanje utorov (30mm x 250mm) in stroj za ozobljanje (premer 300mm).