Zamenjava upravnika ni lahka odločitev

Če ste mogoče doma v bloku, potem se nekako spoznate na dela upravnika, kaj je njegovo delo in kdaj se lahko na njega obrnete. Seveda za vse druge je to mogoče neka neznanka, kaj je to sploh upravnik in kaj ima skupnega z bloki. Mogoče boste tudi vi kdaj lastnik kakšnega bloka ali podobne ustanove, ampak sigurno sami ne boste znali upravljati. Upravnik je tista oseba, ki upravlja vse v bloku, skrbi za težave in podobno. Najtežje je zamenjava upravnika, ko s starim nisi zadovoljen. Na spletni strani www.spl.si/ si lahko preberete več o upravniku in so zanesljivi in zaupanja vredni.

Sedaj nekako je že vsem jasno kaj upravnik dela oziroma kje ga rabimo. Lahko smo mi lastnik kakšnega bloka, ampak to ni vse. Moramo znati vse upravljati, vedet pomagat in skrbeti za vse kar je potrebno v takih stavbah. Mislim, da to delo ni enostavno in ga vsak ne more opravljati. Kot sem že omenila zamenjava upravnika je najtežja odločitev. Za zamenjavo se največ krat odločimo takrat, ko s katerim upravnikom nismo zadovoljni, da nas je na celi črti razočaral. Razočaranj je lahko več, tako da težko povem kdaj se odločit za novega. Upravnik ima veliko in prav tako težko nalogo. Kot vam tudi stanovalcem mora biti vedno na voljo, se znati pogovarjati, vsem prisluhniti in skupaj najti rešitev.

zamenjava upravnika

Večkrat pa tudi pride do težav, čeprav ne bi smelo teh težav biti. Takrat pa je edina rešitev zamenjava upravnika in poiskati res boljšega, izkušenega. Verjamem, da boste težko potem komu drugemu zaupali, ampak druga vam ne preostane, kot čim prej poiskati zanesljivega upravnika, da delo poteka naprej nemoteno. Zamenjava upravnika ne sme vplivat na vas ali vaše stanovalce, naj je to čim bolj lahko in ne stresno obdobje. Sigurno se bo našel ta pravi, ki vam bo služil in zaupanja vreden človek.