Drsna vrata

Ali mogoče urejate kopalnico in hočete imeti drsna vrata v tušu? Ali pa si jih želite le za modni dodatek? Potem je najbolje da obiščete spletno stran http://stajerles-trade.si/vrata/notranja-vrata/drsna-vrata.html, kjer Vam ponujamo različne vrste drsnih vrat. To so:Drsna vrata

  • drsna vrata z enokrilnim odpiranjem
  • drsna vrata z dvokrilnim odpiranjem

Drsna vrata lahko namestimo v steno ali pa ob steno. Obstajajo različna vrste vrat, ki se odpirajo drugače. To so enokrilna vrata, dvokrilna vrata in harmonika. Glede na vrsto energije pa ročna in električna vrata.

Kaj sploh so drsne vrata? Drsne vrata so premikajoče se ovire, ki sodijo med pohištvo. Drsna vrata omogočajo dostop do manj ali bolj varno zaprtih prostorov. Vrata so nujen del pohištva v hiši oz. stavbi, ker omogočajo prehod iz notranjih prostorov v zunanje prostore. Drsna vrata večina uporablja za pod tuš in za preprečevanje vstopa na parcelo, nekateri pa jih uporabljajo samo za modni dodatek. Za nekatere je tudi pomembno iz kakšnega materiala so drsna vrata. Obstajajo steklena, kovinska in lesena drsna vrata. Za invalide na vozičku so najbolj primerna električna drsna vrata. Tako da moramo pravilno izbirati kakšna vrata potrebujemo.

Takšna vrata vam zagotavljajo optimalen izkoristek prostora. Včasih so bile manj priljubljene zaradi neprivlačne oblike. Sedaj se je vse to spremenilo, tehnološki napredek in lep dizajn bosta prepričala vsakogar. Kjerkoli v vašem domu bodo drsna vrata zelo primerna, posebej tam, kjer nimate veliko prostora. Izkoristite ponudbo podjetja Štajerles, ki izdeluje kvalitetne, ugodne in za dolgo vzdržljive izdelke. Kliknite na zgoraj omenjeno spletno stran in se prepričajte tudi sami.

Upamo da smo Vas prepričali za nakup drsnih vrat.