Hialuronska kislina proti gubicam

Ko ste enkrat stari se pojavijo tudi gubice. Veliko ljudi se jih nekako hoče rešiti. Danes je rešitev hialuronska kislina, ki zmanjša videz gubic in jih lahko tudi dokončno odpravi. Vam jo pa vbrizgajo notri v dele, kjer so se gubice pojavile. Drugače se pa ta kislina tudi pojavlja v našem telesu, je pa to čisto naraven proces. Največja količina same kisline je v koži. Hialuronska kislina danes nastaja v laboratorijih, ki so namenjeni za izdelavo le te. Naj pa še povem, da gubic vseeno ne rabite skrivati, saj je to nekaj naravnega in kar doživlja vsak.

Zdaj, kot veste se naša koža tudi stara. Izgublja svojo vlago in to je razlog, zakaj nastanejo gubice. Hialuronska kislina je namenjena odpravljanju le teh, saj naši koži povrne nekaj tekočine in elastičnosti. Sama kislina bo v sebi držala vodo in to bo potem preprečevalo, da pa dobite še več gubic. Drugače se pa prve gubice lahko pojavijo že pri tridesetih in takrat je lahko to že prvi znak, da morate po kislino. Se pa sama hialuronska kislina iztisne pod najdebelejšo plast kože. Se pa kislina ne uporablja samo za odpravljanje gubic, temveč tudi za spreminjanje obraza. S kislino lahko malo spremenite tudi obliko svojega obraza. Vseeno je pa za kakšno večjo spremembno potrebno iti na plastično operacijo.

Prav tako se pa hialuronska kislina uporablja tudi za sredstvo proti bolečinam v sklepih. Kot lahko sami opazite je vsestransko uporabna in primerna za marsikaj. V tem primeru jo lahko jemljete tudi oralno. Drugače pa tudi posegi, kjer jo brizgajo v kožo niso boleči. Vbrizgajo vam jo lahko tudi v Estetika Medart, kjer se s tem ukvarjajo že dolgo. Niso samo ženske občutljive na gubice, temveč tudi moški. Vsi jo lahko uporabite, če mislite, da je pa to potrebno za vas in vaše gubice, ki jih morebiti imate.