Vrhunski slovenski kamini na drva

Kamini so vedno več v uporabi in jih vedno več lastniki novogradenj naročajo za svoja stanovanja ali za poslovne prostore. Razlog je preprost, ker oddajajo prijetno in naravno toploto in ker je kurjenje z drvmi najcenejše. Kakovostni kamini Pečarstva Hrovat iz Slovenije so na tej povezavi, kjer boste našli res različne vrste kaminov, ki sev glavnem delijo na serijske, prilagojene in unikatne. Njihova prednost pa je, da imajo take kaminske vložke, ki so edinstveni na trgu, ki ne prepuščajo nobenih plinov v okolje zato so primerni tudi za stanovanja.

kamini

Kamini podjetja Hrovat so edinstveni in unikatni. Sicer so izumili tudi take kamine, ki so že narejeni in serijski ter se le z malimi prilagoditvami prilagodijo naročniku ter seveda ambientu, v katerem bodo stali, zato vseeno zgledajo unikatno. Kar je serijsko so kaminski  vložki, ki so narejeni v nekaj dimenzijah. Potem se le prilagodi zidan del okoli kaminov glede velikosti, oblike, barve in izgleda kamina.

Klasični kamini tako postanejo unikatni in vam bodo zares prirastli k srcu. Njihova bistvena prednost pa je, da jih lahko dobite takoj in ni treba čakati na izdelavo kimonskega vložka posebne dimenzije. Če pa nimate s tem težav in lahko počakate, potem si lahko omislite tudi drugače izven standardni kamin, ki bo prilagojen vašim potrebam in okusu. Je cenovno seveda dražji in zahtevnejši za izdelavo in traja vsaj 3 mesece,  da bo narejen, medtem ko klasičnega dobite že v enem mesecu.

Unikatni kamini pa so nekaj posebnega, se lahko izdelujejo tudi nekaj mesecev, gre pa za izjemno posebne ideje in vrhunski dizajn, ki pa je tudi precej dražji od prvih dveh različic kaminov. Taki kamini pridejo v poštev tam, kjer res želite imeti razkošje in umetniško vrednost ter hkrati grelec, ki vam bo polepšal prostor in ga ogrel. Hkrati pa bo predmet občudovanja tistih, ki cenijo izjemno lepoto ter umetniško vrednost.