Klima za avtodom 12vje idealna za vroče poletje

Klima za avtodom 12v je idealna za vozila dolžine okoli 7 m. Poleti, ko je peklensko vroče, je klima za avtodom 12v prava rešitev za to, da si naredite v avtodomu idealno ozračje in temperaturo ter povečate kakovost bivanja tudi v najhujši vročini, na cesti ali v kampu. Zdaj vam ne bo treba več iskati globoke sence, ki jo z avtodomom težko kje dobite. Ta klima je super, ker se jo namesti na strop in je hkrati lahko tudi led luč, ki spreminja barve. To je super za dodatno romantično ali divje vzdušje v avtodomu. Tako si boste pričarali idealen ambient sredi narave oziroma kjerkoli.

klima za avtodom 12v

Klima za avtodom 12v se namesti na strop, zunanji del pa na streho. Znanji del klime je tako oblikovan, da je ergonomski in ne ovira avtodoma pri vožnji, ker se veter ne upira, ampak lepo teče preko klime. Je tudi dovolj majhna, da se poleg nje lahko na streho namestijo še druge zadeve, kot sta na primer solarni panel ali antena. Ta klima za avtodom 12v je tako izdelana, da ne piha direktno v glavo, ampak diskretno ob stene in strop, da neopazno shladi prostor na določeno temperaturo, ki ste jo nastavili.

Seveda lahko smer pihanja in jakost pihanja sami nastavljate s priročnim daljinskim upravljalnikom. Nastavljate pa lahko tudi jakost osvetlitve in barvo luči. Ta kakovostna klima za avtodom 12v vam bo res olajšala počitnice in jih naredila boljše ter kakovostnejše. Primerna pa je tudi za kamp prikolice. Vendar pa naj jo namesti izkušen mojster, da bo vse v redu in ne bo kaj zamakalo ali pa da ne pride do električnega udara.

Ne bo vam je treba prav pogosto vzdrževati. Pregledali jo bodo pri rednem servisu in to je vse. Je zelo robustna in kvalitetna, zato bo delala dolgo časa tudi po izteku garancije. To je najboljša klima na trgu ta hip, ki je cenovno ugodna.