Komarniki za naša okna

Ko prihajajo topli dnevi se začnejo težave dogajati v naših domovih. Mogoče se sedaj sprašuje, kake težave pa so takrat, če pa je poletje nekaj najlepšega. Ja , saj je ampak pridejo druge težave, to so insekti, ki se pojavi. Muhe in komarji so poleti pravi problem, ne vem če jih kdo nima v tem času. Mislim, da so letos najhujši problem komarji, ki nam res grenijo življenje. Največja težava je v stanovanju, ponoči ko bi radi spali, nam brnijo komarji okoli ušes. Najboljše, da že spomladi poskrbimo za to. Nekateri kupujemo te poceni mreže, drugi pa se odločijo za komarnike. Komarniki se lahko na montirajo na vsa okna, prednosti PVC oken pa je velika.

komarniki

Kaj so komarniki ne bomo posebej razpravljali, ker nam že beseda pove vse. Niso namenjeni samo za komarje, za ves insekt, ki nam lahko prileti v stanovanje. Dobijo se različni, vse pa je odvisno kaj si mi želimo. Tile komarniki, ki jih nadete na spletni strani zgoraj so dosti boljši, kot tiste poceni mreže. Vemo, da te mreže za okna niso ne vem kako dobre, saj je se hitro uničijo, se rade odlepijo in pustijo madeže od lepila. Komarniki, ki pa so trajni se na montirajo na naša okna, pa vseeno ali so lesena ali pvc.

Lahko izberemo take, ki jih bomo vedno imeli na oknih, lahko rolo komarnike ali take, ki jih pozimi pospravimo. Dobite različne, prav tako različne dimenzije. Sigurno boste našli za svoja okna in zelo zadovoljni. Prav tako se dobijo tudi za balkonska vrata ali vhodna vrata. tako boste res zaščiteni pred temi malimi živalcami, ki nam včasih ne pustijo spati. Zato zaščitite svoja okna, da boste imeli miren spanec in se ne boste zbujali celi popikani. Malo poglejte na spletno stran in se odločite kateri komarniki bodo prišli prav na vaša okna.