Kontaktne leče prava izbira

Veliko ljudi dandanes ne vidi brez očal ali kontaktnih leč. Vsak dan je število večje namreč mladi si ljudje kvarijo s tem, da cele dneve preživijo pred računalnikom in telefonom. Očala so za nošenje precej nerodna namreč vedno treba paziti, da jih ne poškodujemo. odličen način da se tega rešimo so kontaktne leče optikas.com/kontakne-lece.html, ki omogočajo, da vam ni treba paziti na vaših očal. Kontaktne leče so odlična izbira če želimo prenehati z nošenjem očal. Kontaktne leče so čedalje bolj udobne za nošenje zato boste praktično pozabili, da jih sploh imate.  Leče se razlikujejo po nošenju, obstajajo dnevne, tedenske in mesečne.

kontaktne lečeV Optiki pti Stolnici vam ponujamo vse na prodročju leč. Z našimi strokovnjaki se lahko pogovorite o tem kakšne leče so primerne za vas ali so to dnevne, tedenske ali mesečne. Ponujamo nov model leč iz silikonskega hidrogela. V ponudbi imamo majhne in velike stekleničke s tekočino, leče raznig velikosti, leče lahko izdelamo tudi po meri. Preden se odločite za kontaktne leče vas naši strokovnjaki pregledajo, da je na lečo sploh možno pritridit. Potem se določijo dimenzije in določitev leč, ki bodo primerne za vas. Ko kontaktne leče dobite vas naučimo kako si ji pravilno vtsavite. Kontaktne leče so zelo primerne tudi za otroke, ki so športno aktivni. Starost otroka ni tako pomembna, kot njegova zrelost, da bo z leči ravnal odgovorno in pravilno. Leče so odlična izbira za vse, ki imate fizično delo ali ste športniki saj vam tako ni potrrebno vedno skrbeti za očala.

Kontaktne leče si je potrebno namestiti pravilno, namreč v nasprotnem primeru nam lahko povzročijo veliko bolečino. Kontaktne leče lahko kupite pri nas in sicer na Dalmatinovi Ulici 11, 100 Lljubljana. Odprti smo od ponedeljka do petka od 9.00-17.00. Zaprti smo ob sobat nedeljah in praznikih. Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko 01/ 43 05 086.