Naj vam pri načrtovanju poroke pomaga poročni salon goga

Že več let sta skupaj s partnerjem pa vas je končno zaprosil in ste rekli ja, ali pa ste jo vi zaprosili, pa je ona “končno” rekla ja. Potem je čas, da začnete z načrtovanjem poroke. Pri tem vam lahko pomaga poročni salon Goga, Maribor. Ni nujno, da ste iz Maribora, saj imajo svetovalce iz cele Slovenije.

poročni salon Goga

Svetovalci vam lahko svetujejo glede vaših idej in vas usmerjajo, pred tem pa se morate odločiti za rdečo nit na vaši poroki. Za to nit, je dobro, da je nekaj kar vama je skupno, šele potem vam lahko poročni salon Goga začne svetovati in pomagati. Recimo, vzemimo za primer  da sta oba navdušenca nad motorji. Rdeča nit poroke bi potem lahko bila na temo motorjev, nevesta in ženin se pripeljeta z motorji, hrana in pijača na poroki je bolj takšna, ki jo jedo motoristi vendar v visokem stilu, potem poročna torta, je lahko klasična, več nadstropna s tem da so na njej figurice malih motoristov oziroma motorjev, na vrhu pa ženin in nevesta. Rdeča nit so lahko tudi v stilu rož, recimo sončnice, možnosti je ogromno.

Poročni salon Goga, lahko poleg svetovanja tudi posveti tudi za izposojo poročnih oblek, če ne najdete prave, pa vam jo lahko izdelajo priznani slovenski modni oblikovalci.  Poročni salon Goga, Maribor, vam tudi izdela unikatna povabila za vašo poroko. Poskrbijo tudi za ženina, da ima ujemajoče dodatke, kot so ali kravata, metuljček, šal ali pa pas in telovnik. Če se odločite za poroko na prostem, vam poročni salon Goga lahko priskrbi tudi ogromne preproge. Na poroko pa je potrebno tudi nekako priti. Poročni salon Goga, Maribor lahko poskrbi tudi za to, če so vaše želje, letala, baloni, oldtaimerji ali pa padala, potem za poročni salon Goga to ne predstavlja nobene ovire.