Najlepše otroške sobe v Salonu pohištva

Ker vemo, da zna biti izbira nove otroške sobe ter pravega pohištva zanjo pravi izziv, smo pri Salon pohištva za vas pripravili le najboljše – najlepše ter najbolj uporabne otroške ter mladinske sobe po izjemno ugodnih cenah. Izberite takšno, katere dimenzije bodo ustrezale prostoru, ki je namenjen najmlajšemu članu vaše družine. Pri izbiri upoštevajte tudi stil ter barvno paleto, ki bo ustrezal vašemu otroku. Najslabše, kar bi se lahko zgodilo je namreč, da otroku izbrana soba ne bi bila všeč. Zato vam svetujemo, da ga aktivno vključite tudi v samo izbiro otroške sobe. Naj vam zaupa, kaj mu je všeč ter kaj mu ni. Pustite mu, da se skozi izbrano pohištvo izrazi ter izkaže svojo osebnost. Otrokova lastna soba bo namreč njegova prva lastnina, ki bo pripadala izključno njemu. To pa seveda predstavlja veliko prelomnico v otrokovem življenju.

otroške sobe

Na voljo imate mnogo različnih sobic. Pohištvo v posameznih kompletih običajno sestavljajo postelja, pisalna miza, nočna omarica ter garderobna omara, v nekaterih pa se nahajajo tudi dodatne omarice ali predalniki. Med seboj so pohištveni elementi stilsko ter barvno usklajeni, tako da se med seboj dopolnjujejo ter sestavljajo lepo ter funkcionalno celoto.

Pri izbiri otroške sobe imejte v mislih, da se bo vaš otrok v njej verjetno zadrževal zelo veliko časa. Njena funkcionalnost ter izgled bosta imeli na vašega otroka ter njegovo dobro počutje velik vpliv. Najprej premislite o tem, koliko prostora naj zasede pohištvo otroške sobe, da bo v njej še vedno dovolj prostora za ostale aktivnosti (ples, druženje s prijatelji, telovadba itd.). Če je prostor za otroško sobo manjši, premislite o zložljivem pohištvu ali pohištvu, ki ga je mogoče namestiti enega nad drugim. Prostor naj bo oblikovan tudi kar se da multifunkcionalno. Prostor naj bo otroku dostopen, dizajn ter barvna paleta otroške sobe pa naj bosta po njegovem okusu. Pri izbiri barvne palete imejte v mislih, da barve močno vplivajo na razpoloženje. Zato naj bodo pestre ter svetle, vseeno pa poskrbite, da se ne bodo preveč bleščale.