Optika pri Stolnici

Optika pri StolniciVečurno sedenje pred računalniškimi ekrani in branje v ne dovolj svetlih prostorih, sta za naše oči škodljiva. Se tudi Vam zdi, da ne vidite dobro? Obiščite stran Optike pri Stolnici na naslovu http://www.optikas.com in se prijavite na okulistični pregled.

Očesni pregled opravi v optiki OBLAK strokovnjak, imenovan optometrist. Poleg merjenje dioptrije Vam bodo preverili, ali so vaše oči dejansko zdrave. Oči lahko dosti povejo o našem telesnem zdravju, saj z njihovim pregledom odkrijemo kronične bolezni, kot sta povišan krvni tlak in sladkorna bolezen. Še posebej priporočljiv je pregled za tiste, ki opravljate poklice, kjer je natančen vid izrednega pomena.

V optiki OBLAK lahko kupite okvire očal najboljših proizvajalcev, kot napr. Hugo Boss, Gucci, S. Oliver, Look in drugi. Poleg navadnih korekcijskih očal imajo na izbiro tudi sončna očala z dioptrijo, tako da ne boste prikrajšani niti v najbolj sončnih dnevih. V primeru, da vam nošenje očal ne odgovarja, si lahko omislite kontaktne leče. Optika nudi širok izbor kvalitetnih mehkih in poltrdih kontaktnih leč. Na voljo so vam dnevne, dvotedenske in mesečne kontaktne leče, prav tako pa se lahko naročite na pregled za kontaktne leče. Zaposleni Vam bodo svetovali o nakupu pravih leč za vaše oči.

Če potrebujete nova očala, kliknite zgornjo povezavo in si oglejte katalog atraktivnih sončnih in korekcijskih očal.