Štajerles trade – vse za dom

Podjetje Štajerles trade nam nudi vse za naš dom. Če ste se odločili za prenovo vašega doma, lahko v podjetju Štajerles najdete vse. V ponudbi najdete bogato izbiro oken, vrat, kljuk ter parketov.

Ko gradimo nov dom, ali se odločimo za prenovo starega, pa naj bo to samo menjava fasade, se velikokrat odločimo tudi za nova vrata. Vrata posodabljajo individualni slog in način življenja. Vrata, ki jih najdemo v ponudbi pri podjetju Štajerles trade so tako moderna za tiste, ki imajo raje nov videz in so v koraku z vsemi trendi in modnimi smernicami, ki jih zapovedujejo notranjih oblikovalci, kot tudi v nostalgičnem stilu za vse tiste, ki obožujete deja-vu občutke in vračanje nazaj v preteklost in retro stil. V ponudbi najdemo tako notranja kot zunanja vrata, vrata za vhod v stanovanje objekte ter kovinska vrata različnih oblik, barv, prilagodijo pa se vsem našim posebnim željam in vizualnim pričakovanjim.

Pri prenovi seveda ne moremo pozabiti na menjavo oken. Ko se odločimo za prenovo doma in smo si ozbrali vrata je seveda potrebno zamenjati ali na novo postaviti okna. Le-ta navadno izberemo tako, da se skladajo z izbiro vrat in pa v skladnosti z okolico ter fasado. Zavedati se moramo, da okna niso le naš vir svetlobe temveč predstavljajo osnovo vsakega stanovanjskega objekta. Izbiramo lahko med široko ponudbo lesenih oken, ki so moderna, narejena iz vrhunskih materialov, kvalitetno izdelana ter poskrbijo, da privarčujejo velik del energije.

Ko se odločamo za stil, ki ga bomo vnesli v naš dom, je pomembna tudi izbira tal. Pri podjetju Štajerles, ne razočarajo z veliko ponudbo parketov. Izbiramo lahko med široko paleto barv, ki bodo naše bivalne prostore preobrazili v dom. Izbiramo lahko med gotovimi parketi in intarzijski parketi, ki so izjemno moderni, ugodni in kvalitetni.

Poleg zgoraj omenjene ponudbe, pa na spletni strani najdemo tudi široko izbiro kljuk. Le-ta bodo našim vratom in sobam dala zaključni in prefinjen videz.