Tečaj francoščine po priznani metodi

Francoščina velja za privlačen in zapeljiv jezik, ki pa se ga ni ravno enostavno naučiti. Tečaj francosčine po metodi Superlearning karnion pa s svojim revolucionarnim pristopom omogoča, da se jezika naučimo kar štirikrat hitreje kot z običajnimi metodami. Z odločitvijo za tečaj francoščine po tej revolucionarni metodi, boste lahko že po nekaj urah, popolnoma sami, suvereno sredi Pariza naročali kosilo.

tečaj francoščine

Od čistega začetnika do dobrega govorca

Superlearning karnion je že 25 let visoko cenjena metoda učenja jezikov. Pri tem tipu učenja gre za kombinacijo poslušanja v alfa stanju ter individualnih pogovorov s profesorjem tujega jezika. V alfa stanju zavesti namreč pomnimo kar štirikrat hitreje, naučeno pa si vtisnemo v dolgoročni spomin. Metoda prvenstveno temelji na poslušanju, medtem ko je konverzacija drugotnega pomena. Zakaj? Ker je to najbolj naravna oblika učenja jezika – maternega jezika ste se namreč naučili tako, da ste ga najprej poslušali, šele nato govorili. Ob poslušanju novih besed, si jih boste dobro vtisnili v spomin, nato pa jih na uri konverzacije že samozavestno uporabljali. Lahko bi rekli, da gre pri omenjeni metodi za najbolj naraven tečaj francoščine, kar ste jih kadarkoli srečali.

Če superlearning metodo primerjamo s klasično, lahko ugotovimo, da je veliko hitrejša – od začetnika do nivoja B2 boste s klasično metodo prišli v času 800 ur, s karnion metodo pa zgolj v 200 urah. Glavni razlog za tako veliko razliko pa je ravno zaradi poslušanja jezika v alfa stanju. Tečaj francoščine po metodi karnion bo imel optimalne rezultate ob vsaj štiriurnem učenju francoščine dnevno. Za začetnike se priporoča štirideseturni trening jezika.

Pred samim začetkom treninga se udeleženca testira na različnih jezikovnih področjih – razumevanje, pisanje, branje in govorjenje jezika. Na tak način se oceni okvirna stopnja znanja jezika. Tečajniku se sestavi individualiziran program, ki je namenjen le njemu. Univerzalnost jezikovnega programa pa še dodatno prispeva k hitrejšemu in bolj učinkovitemu učenju jezika.