Čudoviti apartmaji golte so pravi raj na Zemlji za smučarje

Apartmaji golte so čudoviti, čisti in prostorni na čistem zraku, saj so visoko v gorah. Vsi apartmaji Golte vas bodo gostili kadarkoli, pozimi pa boste lahko smučali, kolikor vas je volja, saj je smučišče dobesedno zraven apartmajev, kjer imate tudi parkirišče za avto. Ti apartmaji imajo s teraso vred okoli 70 kvadratih metrov, kar je za stanovanje dejansko veliko in prostorno. V njih imate vse, kuhinjo in kopalnico ter spalnico, omare, vežo in še marsikaj vas tam čaka. Če ne želite kuhati sami, pa je zraven hotel, kjer boste lahko jedli kot kralji, same domače stvari.

 apartmaji golte

Apartmaji golte slovijo po prekrasni gorski pokrajini in čistem gorskem zraku, ki ga redko lahko dihamo, zato bo vaš oddih nekaj posebnega, sanjskega in še pljuča si boste prevetrili. Kisik vam bo prevetril telo in pljuča, zato boste dosti bolj zdravi. Ne boste verjeli, kako boste spali, kot bi vas nosili angelci. To vse vam nudijo apartmaji golte, ki vas lahko sprejmejo za najmanj štiri dni in kolikor želite dolgo. Več kot boste tam, več popusta boste imeli.

Apartmaji golte so na izjemno mirnem in oddaljenem kraju, zato je tam čista tišina. Kdor si želi miru in oddih od mestnega vrveža, je to zanj dejansko rajski kraj, poln snega ter zimskih radosti. Takoj, ko stopite iz stanovanja, že lahko smučate in se sankate po mili volji. Imajo tudi gondolo. Za otroke vam ni treba skrbeti, ker se bodo do sitega nasmučali in bodo mirni, ker bodo utrujeni. Za igro je tam več kot tisoč možnosti.

Če še nikoli niste bili na takem kraju, je skrajni čas, da ga obiščete in si najamete apartma, ki vam bo nudil udobje, toplino in čisto okolje, ki je lepo urejeno. Imajo sicer pogoj pct, ki ga morate upoštevati, da lahko bivate v tem okolju, zato da je za vse še bolj varno in zdravo.