Prenosni umivalniki za frizerje na poti

V frizerskem salonu je ogromno pripomočkov in opreme, ki služijo urejanju frizure. Na terenu je treba vse pripomočke urediti v prenosni način in sem spadajo umivalniki, ki so namenjeni pranju las. Tukaj si lahko ogledate, kakšni izgledajo prenosni umivalniki, ki so med pomembnejšimi pripomočki, ki jih potrebuje vsak frizer.

Vsak frizer, ne glede na to, ali dela od doma, v frizerskem salonu ali pa na terenu, potrebuje osnovne pripomočke. Osnovni frizerski pripomočki zagotavljajo brezskrbno delo in poskrbijo, da lahko frizer svoje delo opravi kvalitetno in zadovoljivo. Sem spadajo škarje, glavniki, sušilniki las in še druga električna oprema, ki se jo uporablja za urejanje frizur. Pomembni so tudi umivalniki las in prenosni umivalniki se lahko uporabljajo v vseh vrstah frizerskega dela.

Osnovna oprema vsakega frizerja so tudi umivalniki las

Umivalniki las so osnovna oprema vsakega frizerskega salona in tudi vsakega samostojnega frizerja, ki svojega dela ne opravlja v frizerskem salonu. Umivanje las je pomembno, saj frizerji najlažje strižejo na mokrih laseh. Poleg tega se v umivalniku lasje operejo, da so za striženje popolnoma sveži. Frizerji glede na strankine lase uporabijo primerne šampone in balzame, da so lasje kar se da najbolj nahranjeni. S tem se prepreči nadaljnje izpadanje in lomljenje las. Največkrat so umiti lasje ravni in to olajša striženje, da so linije ravne in na obeh straneh enakomerne. Umivanje las je pomembno tudi po barvanju las, da se izpere odvečna barva.

Prednosti prenosnih umivalnikov

Prenosni umivalniki se pred statičnimi umivalniki v frizerskih salonih razlikujejo po možnosti prenašanja. Prenosne umivalnike se lahko prestavlja iz prostora v prostor. Tudi v nekaterih frizerskih salonih so uporabni prenosni umivalniki, še posebej, če je manjši prostor. Frizerji na terenu pa se za prenosne umivalnike odločajo, ker je z njimi umivanje las bolj preprosto, kot v banjah. Poleg tega pa so lahki za prevažanje in ne zavzamejo veliko prostora.