Kdo je Tamara Lah

Zadnje čase se ime Tamara Lah pojavlja v raznih časopisih in na raznoraznih spletnih straneh, prav vsi pa pišejo, da je bila srečno izbrana med več kot 700 prijavljenimi osebami. Tamara Lah je bila verjetno izbrana zato, ker resnično ljubi potovanja. Že kot mala deklica je obiskala kar nekaj koncev sveta. Tamara Lah je bila izbrana med več kot 700 prijavljenimi ljudmi na razpisu, ki ga je izdal Tomaž Gorec, ki je iskal osebo, ki rada potuje in ima vsaj nekaj izkušenj s pisanjem bloga ali kakršnihkoli člankov.

Tamara Lah

Tamara Lah je imela, kot smo že omenili ogromno izkušenj s potovanji, saj je prepotovala že več koncev sveta. Tamara Lah je pred odhodom na Filipine opravljala več različnih del, da si je lahko z prisluženim denarjem privoščila vsa potovanja, ki si jih je privoščila v preteklih letih. Gre za mlado dekle, ki je svoje življenje posvetila potovanjem, njeno predanost do potovanj pa potrdi njena tetovaža, ki jo nosi na sebi, prikazuje pa delni zemljevid sveta. Službo, katerega Tamara opravlja sedaj ji je omogočilo podjetje, ki je lastnik spletne strani I Love Journeys, na kateri želijo zbirati zanimive članke z vseh koncev sveta, da si bodo ljudje, pred odhodom v določen kraj, lahko prebrali vse potrebne informacije, ki so jih v svoje članke vključili popotniki, ki so nek kraj že obiskali.

Tamara Lah je bila resnično srečnica, ker je dobila to sanjsko službo, saj je opravljanje njenega dela prav zares sanjsko. Tamarina naloga na potovanju na Filipinih je, da piše članke o turistično privlačnih krajih, ki bi po njenem mnenju bili zanimivi za ljudi, ki še nameravajo obiskati Filipine. Tamara Lah mora na potovanju komunicirati z ljudmi, ogromno fotografirati in spoznavati nove kraje. Seveda poleg njene službe vsake toliko sprosti svoje misli s kopanjem v toplem, kristalno čistem morju, na tem prekrasnem in nedotaknjenem koncu našega prelepega planeta Zemlja.