Klimatske naprave podjetja REAM d.o.o

Ali potrebujete cenejši način ogrevanja? Ali pa se bližajo vroči dni in potrebujete kvalitetne klimatske naprave, ki vas bodo lepo ohladile? Potem je najbolje da si ogledate klimatske naprave na strani ream.si/me/klimatske-naprave.

Podjetje REAM že obrtuje od leta 1994. REAM Vam ponuja klimatske naprave že več kot 15 let. V podjetju REAM vam ponujajo odlične različne naprave dveh odličnih podjetij to sta: MITSUBISHI ELECTRIC in THERMOSCREENS. Ponujajo vam tudi popravilo klimatskih naprav in drugih naprav kupljenih v podjetju REAM.

 Mitsubishi Electric Vam ponujajo:REAM

  • toplotne črpalke,
  • klimatske naprave,
  • klimatske sisteme VRF
  • sušilce rok,
  • razvlažilce zraka,
  • prezračevalne naprave.

Thermoscreens Vam ponujajo:

  • zračne zavese.

Klimatske naprave podjetja Mitsubishi Electric so zasnovane, da bi delovale na dolgi rok. Poleg klimatskih naprav pa imajo tudi prvovrstne toplotne črpalke, ki pozimi grejejo, poleti pa lahko tudi hladijo. Toplotne črpalke lahko grejejo celo stanovanje ali pa le sanitarno vodo. Pred nakupom črpalke se je treba dobro pozanimati kakšne so prednosti in slabosti toplotnih črpalk.

Katere klimatske naprave bodo prave za vas je odvisno od vašega prostora. Če imate velik prostor z večjo kvadraturo, potem klimatska naprava z majhno močjo ne bo mogla dobro ohladiti ali ogreti tako velik prostor. Lahko da bo ohlajen le tisti del v katerem se ta naprava nahaja. Ker poznamo več različnih vrst klimatskih naprav lahko tudi ta problem rešimo. Lahko uporabimo klimatske naprave, ki se jih montira na strop na sredini prostora ali pa take, ki jih postavimo na tla ob steno. Lahko uporabimo tudi takšne, katere bodo usmerjale hladen zrak v tiste dele prostora, kateri potrebujejo hlajenje. Moramo pa vedeti, da če živimo v kraju kjer je tudi sama okolica zelo vroča, je boljše namestiti klimatsko napravo z večjo močjo hlajenja.

Podobno je pri toplotnih črpalkah, če živimo v kraju kjer je izjemno mrzlo (npr. pod -18°C) je potrebno izbrati temu primerno toplotno črpalko.