Klub Vaterpolo Ljubljana

Vaterpolo LjubljanaRadi plavate in se obenem tudi igrate z žogo, pa nimate primerne družbe? Ste se kdaj vprašali, kje bi se Vi ali vaši otroci lahko naučili igrati vaterpolo? Odgovor najdete na strani http://www.vaterpololjubljana.si.

Klub Vaterpolo Ljubljana izvaja kvaliteten program učenja moštvene igre z žogo v vodi s po šestimi igralci. Vaterpolo izboljša gibljivost in motoričnost telesa, delovanja pljuč in živčno-mišičnega sistema ter pripomore pri povečanju mišične mase.

Program Vaterpolo Ljubljana je porazdeljen na tri starostne skupine. Prva skupina, imenovana Vaterpolo šola, je namenjena dečkom v starosti od 6 do 11 let. V tej skupini se bodo Vaši otroci vsak ponedeljek, sredo in petek učili nekaj znanih plavalnih tehnik, kot so kravl, delfinček, prsno in druge tehnike, osnovnih pravil, tehnik podajanja in streljanja na gol. Vaši malčki se bodo naučili tudi sodelovanja ter pridobili zmagovalno miselnost, ki je v današnjih časih še kako pomemben faktor pri uspehu ne samo v športu, temveč tudi v šoli. Druga skupina v programu Vaterpolo Ljubljana se imenuje Mladinci, namenjena pa je starosti od 11 do 17 let. Učenci se bodo na treningih, ki potekajo petkrat tedensko, naučili malo bolj naprednih tehnik plavanja in streljanja na gol. V primeru, da ste starejši od 25 let, nikar ne skrbite, saj je za Vašo starostno skupino na voljo program Rekreativni vaterpolo.

Vsi treningi kluba Vaterpolo Ljubljana potekajo pod vodstvom priznanih športnikov, trenerjev in sodnikov iz sveta vaterpola. Poleg tega organizirajo tudi plavalne tečaje za otroke. Če ste še vedno skeptični, potem obiščite zgornjo povezavo, kjer si lahko zagotovite brezplačni preizkusni trening, na voljo pa so vam tudi videoposnetki treningov.