Kvalitetne vzmetnice in ležišča

Vzmetnice in ležiščaSte tisti, ki se vsako jutro zbudi neprespan in z bolečinami v vratu in hrbtenici ? Vaše vzmetnice in ležišča so očitno že dotrajane, poleg tega pa se najbrž ne zavedate, da v njih živi več milijonov nevarnih bakterij, plesni in pršic. Omislite si nove, kvalitetne vzmetnice in ležišča, ki si jih lahko ogledate na http://www.salonpohistva.si/vzmetnice.

Spletna trgovina SalonPohistva.si vam nudi številne kvalitetne vzmetnice in ležišča različnih velikosti po zelo ugodnih cenah ter znanih proizvajalcev, kot so Meblo Jogi, Bios, DLuks, HITEX, Lagea, Linaflex in Optimo. Pri nakupu vzmetnice ali ležišča morate tudi vedeti, kakšne vam najbolj odgovarjajo. Zato je dobro, da zadevo pred nakupom preizkusite in se prepričate, ali zadostuje vašim zahtevam. Vaša hrbtenica mora biti v pravilni legi, prav tako pa mora biti vzmetnica primerna vaši telesni višini in teži.  Vzmetnice imajo prevleke z antibakterijsko zaščito, ki jih enostavno operete. Skozi zareze se v ležišča in iz njih dovajajo in odvajajo zadostne količine zraka, kar zavira prekomerno pregrevanje telesa.

V primeru, da se odločite za nakup vzmetnice ali ležišča na strani SalonPohistva.si, vam jih dostavijo v najkrajšem možnem času. Pri zneskih pod 350€ je cena dostave 3,99€, v nasprotnem primeru pa brezplačna! Artikle, ki so označeni z znakom za brezplačno montažo, bodo dostavili in zmontirali montažerji proizvajalca artikla.