Udobne mobilne hišice

Mobilne hišiceSe že pripravljate na poletni oddih na eni izmed hrvaških obal, vendar pa še vedno ne veste, kako boste preživeli dopust ? Mobilne hišice so vse bolj priljubljena dopustniška namestitev. Več na www.apartmajipasman.com/mobilne-hisice.

Namestitev v hotelih je sicer zelo udobna, vendar dostikrat tudi zelo draga. Kampiranje v šotoru je razmeroma poceni, potrebujemo pa veliko opreme, sama namestitev pa tudi ni preveč udobna. Mobilne hišice so odlična alternativa kamp prikolicam. Kot že ime pove, so mobilne hišice nekakšne majhne, dobro izolirane hiše, ki jih lahko prevažamo. Odlična opremljenost nudi udobje domačega doma, kjerkoli se nahajamo. V notranjosti hišic se navadno nahajajo kuhinja z jedilnico, prostor za spanje, kopalnica, klimatska naprava in druga oprema, zunaj pa si lahko uredimo teraso. Pri naročilu hišic lahko reguliramo debelino stene, oken, zračnikov in še marsikaj drugega. Za dobro prezračenost poskrbijo rolete z zračniki. Notranjost hiške je lahko bela ali v javorjevi barvi, odvisno od našega okusa. Mobilne hišice stojijo v bližini lepih plaž na otoku Pašman. Cene so odvisne od lokacije, kjer se mobilne hišice nahajajo, opremljenosti in od velikosti hišice. Vsekakor so odlično razmerje med ceno in kakovostjo namestitve.

Torej, če ste še vedno skeptični, obiščite zgornjo povezavo. Izberite mobilno hišico in preživite svoj dopust nekoliko drugače.