Zabavni živalski vrt Ljubljana

Zabavni živalski vrt LjubljanaČe želite preživeti kreativne, zabavne in poučne počitnice, pa ne veste kam bi lahko šli, je za vas pravi naslov živalski vrt Ljubljana. V živalskem vrtu je zagotovljena zabava tako za starše kot za otroke. Otroci bodo naravnost navdušeni, ko bodo obiskali živalski vrt Ljubljana. V živalskem vrtu v Ljubljani lahko vidite malo več kot petsto živali in sto devetnajst različnih vrst živali. Med temi so sesalci, plazilci, žuželke, ptice, pajki, polži, divje zveri, eksotične živali in domače živali.

Živalski vrt Ljubljana nudi celotni družini zabavno in poučno doživetje. Skupaj si lahko ogledate in zveste veliko novega o divjih zvereh, eksotičnih živalih in plazilcih, o domačih živalih pa vam bodo znali marsikaj povedati vaši najmlajši, otroci. Vsako leto ima živalski vrt Ljubljana novo akcijo oziroma projekt. Letos vam nudi, da vaši otroci postanejo oskrbnik za en da. Lahko si bodo ogledali živali od blizu in jih hranili. S tem želi živalski vrt Ljubljana naučiti otroke nežnosti in skrbnosti. Lahko pa si izberejo tudi drugo akcijo, ki se imenuje  srečaj svojo najljubšo žival. tu si otroci izberejo svojo najljubšo žival, katero nimajo možnosti videti v naravi ali v svoji okolici. Njihovo najljubšo žival bodo lahko videli in izvedeli marsikaj novega o njej. Da ima živalski vrt Ljubljana vedno pestro izbiro ogleda živali potekajo različne izmenjave živali med živalskimi vrtovi. Veliko doživetje in zabavo pa lahko doživi tudi slavljenec ali slavljenka v živalskem vrtu v Ljubljani. Tu ima slavljenec možnost, da praznuje svoj rojstni dan s svojimi prijatelji v živalskem vrtu. Zabavajo in igrajo se lahko na igralih, od koder lahko vidijo in si ogledajo živali.

Če si želite pester izlet, je za vas prava možnost obisk živalskega vrta v Ljubljani, saj vam ponuja možnost kreativnega preživljanja časa, zabavne in poučne oglede živali ter sprostitev v naravi.