Zmanjšanje dojk razbremeni hrbtenico in odpravi bolečine

Zmanjšanje dojk je običajno potrebno zaradi zdravstvenih težav, ki jih prevelike dojke lahko povzročijo. Med takimi težavami je na primer ukrivljanje hrbtenice, pojavijo se  bolečine v križu in obraba ter prevelika teža. Tudi pati je težko, zato je zmanjšanje dojk res upravičeno in zaželeno, kar si odkrito želi vsaka taka ženska. Samo ženska s preveliki dojkami  ve, kako je to nerodno in kako težko je nositi tako breme, ko niti hitro ne moreš stopiti, ne da bi dojke opletali okoli telesa. Pa še nedrčka ne dobijo, morajo ga posebej naročiti, kar dosti stane.

zmanjšanje dojk

Take ženske poiščejo mojstre za zmanjšanje dojk. To je res preprosta operacija, kajti prevelike dojke so samo napolnjene z veliko odvečne maščobe. Velike dojke nastanejo torej zaradi dveh razlogov, eden je hormonskega izvora, kar povzroča hrana in druga je preveč maščobe, kar spet povzroča nepravilna prehrana. Torej ima taka ženska dve možnosti, ali spremeni prehrano in se dojke ter ostala masa tudi zmanjšajo ali pa korigira samo dojke in se odreže stran odvečna maščoba in so dojke takoj manjše.

Zmanjšanje dojk je hitra in preprosta operacija, kjer odrežejo maščobo in zašijejo nazaj kožo, ko jo seveda tudi prikrojijo ter odvečno kožo odstranijo. Šive naredijo tako ,da se kasneje operacija ne opazi. Ni nobenih brazgotin, vsekakor pa ženska sama pripomore k temu, da se nič ne vidi tako ,da si tisti del masira s posebno kremo proti brazgotinam, kar počne kakšen mesec in vse je v redu.

Da bi bilo zmanjšanje dojk varno in seveda tudi povsem učinkovito, se je treba prepustiti pravim strokovnjakom, ki ta posel res obvladajo in vedo, kako bodo dojke lepo oblikovali, da bodo estetske ter tudi uporabne za življenje. To pomeni, da bo ženska lahko izvajal športne aktivnostim, spala na trebuhu in da ne bo več imel bolečin v hrbtenici, kajti teža se ji no takoj zmanjšala in obremenitev tudi.