Akumulatorske škarje za živo mejo vam olajšajo delo

Akumulatorske škarje za živo mejo so lahke in učinkovite. Kvalitetne akumulatorske škarje za živo mejo delujejo na elektriko, zato niso tako zelo glasne in uporabljajo najčistejšo obliko energije. Super je to, da nimajo kabla, ki bi vas oviral ali bil prekratek za vsa opravila. Kabl se tudi zatakne ali ga lahko preprežete s škarjami, če niste pazljivi. S temi škarjami boste lahko šli kamorkoli, tudi zelo daleč in rezali vse, kar je treba na vašem vrtu in v parku. Če boste nabavili še rezervno baterijo in medtem polnili prazno, ne boste nikoli ostali brez elektrike in boste lahko delali ves dan.

 akumulatorske škarje za živo mejo

Akumulatorske škarje za živo mejo res učinkovito zamenjajo klasične škarje, ki jih morate odpirati in zapirati na roke, zato se hitro utrudite in ne naredite veliko dela na dan. S škarjami, ki imajo motor, pa boste lahko delali neumorno, samo elektriko potrebujejo in vi jih le držite v rokah in premikate tako, kot morajo rezati vaše grmovje, drevesa in živo mejo.

Če ste sedaj imeli dosti dela in napora pri vzdrževanju vašega vrta, vam bodo akumulatorske škarje za živo mejo olajšale življenje in polepšale vaš vrt. Zdaj je že skoraj pomlad in rastline takoj začnejo poganjati ter veje štrlijo na vse strani, zato jih je treba večkrat na leto porezati, da bodo grmovja in drevesa imeli tako obliko, kot si jo želite. Pri tem odigrajo glavno vlogo prav akumulatorske škarje za živo mejo.

Izbirate pa lahko med več modeli. Nekatere imajo močnejše motorje in baterije od drugih Odvisno je, ali jih potrebujete za dolgotrajno in profesionalno delo ali za domačo uporabo. Nekateri nimajo toliko za delati na vrtu, pa ne rabijo prav močnih škarij. Kako dolge bodo, pa je odvisno od tega, kakšno živo mejo imate oziroma kaj sploh obrezujete.

Te škarje so namreč zelo priročne tudi za rezanje visoke trave, ki jo ne morejo odrezati kosilnice. Tako postanejo vaše škarje več funkcionalne in jih boste lahko uporabili vse leto ter na večini vrta, parka ali zelenice. Zato bo vaš vložek se res splačal. Nabavite jih zdaj, preden cena naraste zaradi velikega povpraševanja spomladi. Tako si zagotovite, da jih boste čez en mesec imeli doma, ko jih boste res potrebovali.