Polikarbonatne plošče 4 mm so idealne za nadstreške

Polikarbonatne plošče 4 mm se uvažajo iz Nemčije in so zato zelo kakovostne ter so tudi certificirane. Tovrstne polikarbonatne plošče 4 mm so lahko različne glede profilov in barv ter tudi načinov, kako in s katerimi materiali se pritrdijo na podlago oziroma nosilec. Nosilec je lahko kovinski ali lesen. Poleg teh plošč, ki jih razrežejo na prave mere, lahko namontirajo izjemno kakovostne nosilce zanje. S temi kakovostnimi, modernimi in lahkimi nadstreški se lahko opremijo terase, balkoni, dvorišča, vrtovi, garaže, rastlinjaki in podobno.

polikarbonatne plošče 4 mm

Polikarbonatne plošče 4 mm lahko brez težav prekrijejo vse nadstreške in svetlobnike na stenah. Njihova prednost je ta, da so prozorni, zato skozi njih prehaja svetloba in spodaj ni temno ter ni treba podnevi osvetljevati. Idealne so tudi za prekrivanje rastlinjakov, ker so rastline pod njimi zelo varne, na toplem in ima svetlobo, hkrati pa so te plošče tako odporne, da jim nobena vremenska neprlilika ne pride od živega.

Polikarbonatne plošče 4 mm s primerne tudi za stenske pregrade. Toplotno so precej izolativne, hkrati o odporne na UV žarke, kar jih naredi skoraj večne. Zelo enostavno se jih prevaža in tudi zmontira. Glede na ostale kritine so izjemno lahke. So pa tudi odporne na točo. Polikarbonatne plošče 4 mm so ognjevarne in ne gorijo, imajo pa tudi 1 letno garancijo, kar je izjemno dolga življenjska doba, zdržijo pa vsaj enkrat toliko.

Te plošče so v več dimenzijah ali odrezane na mero. Imajo tudi lahko več slojev in so med njimi prazni prostori, kar daje še večjo izolativnost. Te plošče so sicer dokaj tanke, tanjši ni vendar so izjemno odporne in močne. Dobro se je pozanimati, za kaj točno so namenjene in kje se najbolj obnesejo, da ne bi morda kupili preveč tankih plošč za primer za nadstreške nad vrati, kjer se priporočajo precej debelejše plošče.

Ker gre za precej nov material, ki ga ne poznamo dovolj, je najbolje se posvetovati z mojstri in prodajalci, da vam svetujejo. Ti moderni materiali omogočajo napredek in veliko boljše razmere za bivanje. Zanimivo je to, da je ta matiral precej dober tudi pri tem, da zadrži zvok, kar nekateri dobro izkoristijo in se super znajdejo, ko izumljajo novosti v gradnji.