Apartmaji Hriberski

Apartmaji HriberskiSe odpravljate na počitnice v Bohinj in njegovo okolico? Ste si ogledovali ponudbo hotelov v Bohinju in razočarano ugotovili, da nobeden ne ustreza vašim finančnim zmogljivostim? Nič ne skrbite, saj se le nekaj kilometrov izven Bohinja nahajajo Apartmaji Hriberski, ki so namenjeni prav vsem okusom in denarnicam. Ponudbo apartmajev si oglejte na strani http://www.apartmaji-hriberski.com/ponudba-3/.

Apartmaji Hriberski so v samem centru Bohinjske Bistrice. So odlično izhodišče za različne aktivnosti, kot so plavanje, smučanje, kolesarjenje, pohodništvo itd. Ljubitelji smučanja bodo najbolj navdušeni nad bližino smučišča Kobla, saj je to od apartmajev oddaljeno vsega 100 metrov, prejmete pa tudi 20% popust na smučarsko vozovnico. Če vam spuščanje po belih strminah ni po godu, potem se lahko sproščate v Vodnem parku Bohinj, do katerega lahko pridete peš v le zgolj nekaj minutah. Tudi tu gostom iz Apartmaji Hriberski pripada določen popust na vse storitve. Za pustolovce po duši so v okolici Bohinjske Bistrice na voljo visoke gore in zeleni gozdovi, lahko pa se preizkusite v adrenalinski igri paintball v Bohinju.

Apartmaji Hriberski so sodobno opremljeni in udobni z balkonom, lepo urejenim vrtom in s prostorom za piknike. Vsak apartma ima tudi brezplačni WiFi, kabelsko TV, mizo za namizni tenis, primerni pa so tudi za vaše hišne ljubljenčke. Na voljo so trije Apartmaji Hriberski, namenjeni za od 4 do 6 oseb. Za več informacij obiščite zgornjo povezavo, kjer lahko tudi opravite rezervacijo.