Meblo Jogi – zagotovilo za kakovosten spanec

Meblo JogiMeblo Jogi je slovensko podjetje, ki deluje že od leta 1961. Do danes so izdelali že več kot 13 milijonov vzmetnic, odej in blazin. Na strani www.meblo-jogi.eu vam ponujajo veliko izbiro njihovih artiklov, ki jih potrebujete za kakovosten spanec in počitek. To je tudi edina možnost, če želite kupiti izdelke Meblo Jogi na Hrvaške.

Izdelki podjetja Meblo Jogi so narejeni iz kakovostnih materialov, odlikujejo pa jih tudi moderni dizajni in ugodne cene. Jutranje vstajanje z bolečinami v hrbtenici je navadno posledica slabega ležišča. To pomeni, da potrebujete novo vzmetnico. Vzmetnice so glavni sestavni del vsakega ležišča. Na strani Meblo-Jogi.hr so vam na voljo vzmetnice z žepkastim vzmetenjem ter ležišča iz pene in lateksa. Vzmetnice so narejene tako, da ščitijo pred pršicami, glivicami in bakterijami ter se odlično prilagajajo našemu telesu. Priporočljiva so predvsem ljudem, ki trpijo za astmo in podobnimi alergijami. V ponudbi najdete tudi letve z različnim številom letvic, ki vzmetnici nudijo dobro podporo. Prav tako ima tudi vzglavnik velik vpliv na kakovost spanca. Ta kar tretjino dneva podpira našo glavo, zato je potrebno njegovi izbiri posvetiti dovolj pozornosti. Veliko ljudi uporablja neustrezne in stare vzglavnike. Zaradi tega trpi njihov spanec, imajo bolečine v vratu in tudi težave z dihanjem. Spletna trgovina Meblo Jogi vam nudi veliko izbiro različnih vzglavnikov, ki so udobni in imajo pozitivne učinke na telo.

Odeja je kos posteljnine, katerega namen je to, da nas greje med spanjem. V primerjavi z rjuho je odeja debelejša, saj je rjuha bolj namenjena za higieno postelje. Za njeno izdelavo se uporabljajo predvsem sintetični materiali, električne odeje pa imajo celo vgrajen električni grelec, ki izžareva dodatno toploto. Spletna trgovina Meblo Jogi ima na zalogi različne vrste odej, ki so zračne, pralne in primerne za vse želje. Na izbiro so debele in grelne odeje ter takšne, ki so primernejše za poletne mesece. Karbonska vlakna Antistress znižujejo elektrostatičnost ter tako omogočajo miren spanec.