Bolečine v križu

 Bolečine v križu se pogosto pojavijo pri ljudeh starih od 30 do 50 let. To imajo večinoma starejši moški kot ženske. Pri starejših od 45 let je večina posledica bolečine v križu osteoporoza.

Ali imate bolečine v križu? Potem si poglejte na www.avogel.si/bolecinevkrizu-hrbtu.php

SimptoBolečine v križumi ki vam povejo, da imate bolečine v križu so: pri sklanjanju boste imeli občutek kot bi imeli mravljince v telesu, bolele bodo mišice, nepravilna drža, stresno življenje, prevelika čustvena preobremenitev.

V kolikor se vam pojavijo bolečine v križu jih boste nekako uspeli odpraviti, možnost da, bi se ponovilo je 60 odstotna. Niti tableti ne bi pomagali. Edino kar bi nekaj pomagalo je arnika.  V lekarni kupite kremo Atrogel iz arnike in namažete tisti del hrbta, ki vas boli. Zmanjšale se bodo bolečine v križu in izboljšala se bo gibljivost. Mažete si toliko časa dokler ne čutite več bolečine v križu. V kolikor se v šestih tednih ne izboljša vam priporočamo obisk osebnega zdravnika.

Pomagate si lahko sami in sicer s raztezanjem križa in s nagibom medenice.

Svetujemo Vam, da se držite naslednjih napotkov, če nočete da, bi imeli bolečine v križu vam priporočamo: skrb za svojo telesno težo, nosite primerno obutev,  ne nosite pretesnih hlač in kril in sploh pazite pri dvigovanju težkih predmetov.