Zakaj je glasbena šola Ljubljana vrhunska izbira za vašega otroka?

Glasbena šola Ljubljana se ponaša s tem, da je samo ena od dveh javno priznanih glasbenih šol v Sloveniji, ki nudita strokovno izobrazbo otrokom in mladim na zelo visokem nivoju, kar se tiče glasbe, na primer petja ali igranja na instrumente. Vse o njenem programu, vpisih in referencah ter predavateljih si lahko preberete na spletni strani Willems.si. Glasbena šola Ljubljana Wiliems je vrhunska glasbena šola, ki ustvarja samostojne vrhunske glasbenike, celovite osebnosti in prvovrstne umetnike, ki dosegajo vrhunske rezultate v umetnosti.

glasbena-sola

glasbena šola Ljubljana

Zakaj prav glasbena šola Ljubljana? Na njej predavajo usposobljeni pedagogi, ki so samo vrhunski umetniki ter svoje znanje in osebnostne lastnosti samozavestnih glasbenikov predajajo naprej mladim rodovom, ki tako postajajo samostojni vrhunski glasbeniki in glasbenice. Glasbena šola Ljubljana poskrbi za to, da se otroci zgodaj naučijo nastopati pred publiko in imeti visoko samozavest, ter os predani svojemu delu in se ne ustrašijo nobenih naporov. To so lastnosti, ki jih mladi ponesejo s seboj v svet in uspejo.

Vrhunska glasbena šola Ljubljana je varen kraj za vašega otroka, ki bo že od začetka pa potem kasneje, če se bo tako določil, izpopolnil svoje sanje glasbenika in umetnika prve kategorije. Gre pa za to, da ta šola gotovo ni za vsakogar, le za tiste, ki jih resnična volja in srce vlečeta v te vode in bodo tudi vztrajali na tej poti. Tako starši kot otroci so zelo zadovoljni z načinom podajanja snovi ter praktičnim poukom, ki je prijetne, sproščujoč in dovolj intenziven za vrhunske rezultate.

Če kaže vaš otrok talente v smeri glasbe, ga peljite enkrat v šolo Wiliems in takoj boste videli, ali mu je všeč in če se je zaljubil v šolo ter glasbo, je to prava izbira zanj. Bo pa treba počakati na vrsto, da otroka lahko vpišete, ker je precejšen naval. V nadaljevalno šolo pa se vpišejo lahko samo tisti, ki so bili v začetni fazi.