Kaj vse vam ponuja portal javnedražbe123?

Poznate portal javnedražbe123? Če ga ne, je danes skrajni čas, da ga obiščete. To je gotovo eden izmed boljših slovenskih portalov, ki obravnava javne dražbe po celotni Sloveniji. ŠE zmeraj ne verjamete? Potem si preberite spodnje vrstice in gotovo vas bomo prepričali.

javne dražbe

Na omenjenem portalu boste nedvomno dobili kup informacij o trenutnih in aktualnih dražbah. Ponudba je raznovrstna, poleg klasičnih premičnin in nepremičnin lahko izbirate med pavicami, pod katere se štejejo vrednostni papirji, terjatve, intelektualna lastnina in poslovni deleži, seveda pa vam portal ponuja tudi javne dražbe umetnin, starin, strojev, tehnike, stanovanjske opreme….Morda se vam bo na prvi pogled zdelo skoraj tako, kot če bi se znašli na malem oglasniku (in princip je v bistvu zelo podoben).

Za lažjo preglednost si lahko dražbe filtrirate glede na regijo, ceno in vrsto dražbe: te so lahko javne, zavezujoče ali nezavezujoče zbiranje ponudb, če pa ste po duši bolj klasični, lahko še zmeraj brskate po ponudbah, ki so na voljo v obliki klasične prodaje.

In vse to skoraj brezplačno! Osnoven pregled in registracija sta torej brezplačna, potem pa je čisto odvisno od tega, kako zagreti ste s kupovanjem na javnih dražbah. Portal vam nudi kar nekaj različnih paketov naročnin, med katerimi boste gotovo našli takega, ki je za pisan prav na vašo kožo. Poleg tega lahko izbirate tudi med paketi, ki vam nudijo natančen vpogled v ali samo nepremičnine ali samo premičnine – po vaši želji torej!

Nikar pa ne prezrite dodatne ugodnosti: če ne želite nikoli več zamuditi javne dražbe, se lahko prijavite na brezplačno obveščanje na vaš e-naslov. Vsak teden vam bodo poslali nabor najnovejših javnih dražb, vi pa se boste potem odločili, ali se vam splača sodelovati ali ne.

S plačljivimi paketi pa dobite dostop do vseh ključnih informacij, ki jih potrebujete za uspešne javne dražbe.