Plašči bodo poudarili vaš modni stil

Ne glede na letni čas (no, razen sredi vročega poletja) so plašči naši stalni spremljevalci. Na spletni strani https://www.beloved.si/kategorija/oblacila/plasci/ si lahko pogledate široko ponudbo plaščev, primernih za jesen, zimo ali pa pomlad. Privoščite sebi in svojim najdražjim nekaj razvajanja v obliki super šik plaščev, ki jih lahko kombinirate z različnimi modnimi stili. Za še več razkošja pa si kupite kar dva ali pa celo tri različne plašče, da boste imeli vedno na voljo plašč, ki se bo ujemal z vašim siceršnjim modnim stilom.

Ženske se rade razvajamo z različnimi kosi oblačil, saj smo rade urejene ter samozavestne v svojih oblačilih. In ravno plašči so tisti kos oblačila, ki vedno poskrbi za piko na i. Na voljo so vam najrazličnejši plašči, v nešteto barvah, vzorcih, podloženi ali ne, tisti s kapuco ali brez, z gumbi ali zgolj s tanko vrvico in še bi lahko naštevali. Ravno v tem je ves čar plaščev – oblečemo jih lahko jeseni, pozimi ali pa spomladi, saj so različno debeli oz. tanki in so zato primerni za najrazličnejše vremenske razmere. Pozimi boste pač oblekle nekoliko debelejši plašč, morda bo celo podložen, ki vas bo ščitil pred mrazom, jeseni in spomladi pa se ogrnite z bolj lahkim plaščem, ki prepušča več zraka in ki ga lahko zapnete zgolj z vrvico (ali pa še to ne). Plašče lahko kombinirate s kavbojkami, krilom, pajkicami, z nizkimi ali pa visokimi škornji, športnimi supergami, balerinkami, tudi z dolgo ali kratko obleko. Plašč je resnično univerzalno vrhnje oblačilo, saj se ujame s praktično vsakim drugim kosom oblačila ali obutve in lepo zaokroži vaš modni stil.

plašči

Izrazite svoj modni stil s super šik plaščem.

Če tudi ve v svoji omari niste našle nobenega plašča je skrajni čas, da obiščete eno izmed spletnih ali fizičnih trgovin in si kupite svoj plašč za zimo oz. jesen in pomlad. Ne imejte slabe vesti, če vas malo zanese in si kupite več plaščev, saj nam ti vedno pridejo prav.