Rinoplastika

Se sramujete svojega nosu? Se vam ob pogledu v ogledalo vaš nos zdi prevelik ali napačen? Sanjate o popolnem nosu? Ali ne želite biti več obremenjeni kako bo vaš nos videti na slikah? Rinoplastika vam lahko pomaga!

Rinoplastika je namreč neboleč kirurški posek, ki se izvaja iz preventivnih razlogov, v primeru da bi se pacient ustrašil da bo oberacijo občutil, in se izvaja v najsodobnejši lokalni anesteziji ali v splošni anesteziji v primeru revizij s hrunstančnimi grafi.

Rinoplastika

Tako pred operacijo mirno zaspite s starim nosom, prespite celo operacijo, iz se po določenem času zbudite s tamponi v nosnicah, kateri(kot že veste) preprečujejo krvavitev. Doktor Tončić vam jih bo v najboljšem primeru odstranil tretji dan po operaciji, sedmi dan pa boste prišli na odstranitev opornice katero jo na nosu nosite od operacije, brez da bi jo enkrat sneli!

Ne skrbite, nihče vas nebo videl s tanponi v nosu, saj vam Rinoplastika prve tri dni nudi pooperativno medicinsko oskrbo, kjer vam osebje pomaga pri čiščenju in hranjenju, vstajanjem iz pojstelje, ter je v pripravljenosti nad možno krvavitvijo nosu, katero je potrebno nenudoma zaustaviti. To je sicer zelo redka komplikacija, če pa se zgodi, pa je pomembno, da tampone zamenja kirurg ali medicinsko osebje z izkušnami v operacijah nosu.

Naj vam še povemo, da je metoda doktorja Tončića mednarodna priznana, katera ne povzroča komplikacij pri okrevanju in kjer pacienti okrevajo predčasno. Za okrevanje neboste potrebovali protibolečinskih tablet, saj je okrevanje popolnoma neboleče vam pa garantiramo, da boste kmalu po operaciji tudi vi naredili nekaj ‘selfijev’. Krastice potrebujejo nekaj časa da se očistijo, med tem pa se lahko pojavi težje dihanje. Previdni boste morali biti pred udarci, plavanjem v bazenih, pri obiskih savne, masažažah ali limfnnih drenažah še dva meseca po operaciji, saj lahko vplivajo na pooperativno obliko nosu.

Po operaciji in vidni spremembi se boste počutili srečnejše, bili boste bolj sproščeni, saj vas nebo več skbelo kakšen izgleda vaš nos na slikah.