Kje se da kupiti selotejp po ugodni ceni?

Selotejp je že nekaj desetletij naš spremljevalec, od kar ga je veliko podjejte z Amerike izumilo in dalo na trg. To je lepilni trak, s katerim zalepimo lahko marsikaj. Nekateri so zelo močni in trdni, drugi se lahko trgajo in tretji so šibki namerno, da se lahko kasneje odstranijo, ko jih več ne potrebujemo na primer za barvanje hiše. Ko smo imeli težave z omejevanjem, je bil kar problem, kje kupiti selotejp, da je kakovostne in tak, kot smo ga vajeni. Po navadi so ga za doma lai za pisarne ter proizvodnjo nabavljali v trgovinah. Zdaj pa je bolje, da se ga naroči preko spleta, ker je cenejši in bolj kakaven ter ga tudi zanesljivo dobite. Pa še nikamor ni treba iti.

selotejp

Selotejp je lahko prozoren za na primer ovijanje daril ali škatel. Z njim se lahko lepi tudi kar veliko drugih stvari ni prime na vse materiale, razen na mastno podlago. To je treba potem očistiti z detergentom, pa je potem super. Lahko pa nabavite tudi barvnega v kateri koli drugo barvi, ker je barvna paleta kar široka. S tem poprosite zavijanje. Odvisno je. za kaj ga boste potrebovali.

Seveda obstaja tudi potiskan selotejp ali z nekimi napisi, figurami lai pa z vašim logotipom in reklamnimi sporočili. Tega pa daste narediti in ga naročite preko zgornje povezave v tem članku. Specializirano podjetje za selotejpe vam bo priskrbelo vse, kar boste potrebovali za vašo pisarno ali proizvodnjo.

Selotejp je večinoma standardnih širin. Najtanjši so selotejpi za pisarne, ki se dobijo v vsaki trgovini in os namenjeni lepljenju papirja ter drugi materialov za pisarne. Lahko zalepite tudi lepo oblikovano in zavito darilo. Ti selotejpi so ravno tako lahko prozorni ali pa barvni, z b bleščicami in modnimi odtenki, ki odo popestrili tisto, kar boste z njim lepili. Obstajajo tudi okrasni selotejpi.

Širši selotejp je tudi za pisarne in je največkrat tudi prozoren. Bolj širok pa je za pakiranje škatel in zavijanje večjih daril, tudi te imajo največkrat v pisarna h kar nap osebnih pištolah ali pa tudi doma in v proizvodnji. Na te se največkrat tiska logotipa in napise. Širših pa ne poznamo.