Dobra izbira ponudnika za spletno gostovanje

Odpirate svoje podjetje ali izdelujete določen izdelek za katerega bi potrebovali izdelano spletno stran ter e-poštni naslov, potem je odločitev za spletno gostovanje prava izbira za vas. Popolnoma brezplačno gostovanje za vašo novo spletno stran si pridobite ob registraciji katerekoli domene pri Domenci.

spletno-gostovanje

Na voljo so vam različni paketi brezplačnega gostovanja, ki pa se med seboj razlikujejo po določenih specifikah. V paketu Start dobite spletno gostovanje, ki ima v svoji ponudbi eno spletno stran, 25MB prostora za spletno stran, en poštni predal s 25MB prostora, brez MySQL baz in PHP podpore, brezplačni DNS zapis ter brezplačni SSL certifikat. V kolikor pa potrebujete Hiper gostovanje za zahtevnejše spletne trgovine in strani lahko izbirate med S, M, L ter XL ponudbo, ki vam omogoča rešitev za vse, ki iščete nekaj več od klasičnega gostovanja, saj bo na ta način tudi vaša spletna stran delovala hitreje. Hiper paketi vam ponujajo spletno gostovanje s katerim boste pridobili vse prednosti, ki jih ponujajo hitri in zmogljivi strežniki ter optimalno dodelitev virov. V kolikor se odločite za spletno gostovanje podjetje oskrbi za celotno vzdrževanje. Pri odločitvi za Hiper spletno gostovanje, bodo tudi vaše najzahtevnejše spletne strani in trgovine delovale izjemno hitro.

spletno gostovanje

V kolikor se odločate za spletno gostovanje in s tem za zakup določenega prostora na strežniku, so vam na voljo vse funkcionalnosti, ki jih omogoča nadzorna plošča, obenem pa vam podjetje ponuja brezplačno pomoč pri uporabi nadzorne plošče, prav tako pa lahko namesto vas opravijo vsa potrebna tehnična opravila vezana na vašo spletno stran.

V kolikor izbirate med ponudniki registracije spletnih domen, je vsekakor priporočljivo izbrati nekoga, ki ima pri svojem delu dolgoletne izkušnje, obenem pa vam nudi strokovno podporo tako pri odpiranju domene, kot pri tehnični postavitvi spletne strani. Najbolje je vse storitve opraviti na enem mestu.