Kvalitetna vhodna vrata

Ko se odločamo za naša nova vhodna vrata Tetim ugotovimo kako široka ponudba nam je na voljo. V osnovi so vrata namenjena zagotovitvi varnosti ter izolaciji v našem domu, obenem pa so vrata tudi del celostne podobe vašega doma. V kolikor se odločate za vaša nova vhodna vrata je dobro v prvi vrsti najprej izbrati material iz katerega želite, da so vrata izdelana. Na voljo vam je široka ponudba materialov in njihovih kombinacij, ki lahko vašemu domu dajo posebno noto. Podjetje Tetim vam ponuja naslednja vhodna vrata in sicer iz PVC materiala, kombinacije PVC/ALU, ter ALU vhodna vrata, pravo kombinacijo pa lahko izberete sami.

vhodna-vrata

Poleg osnovne funkcije izolacije, ki jih imajo vrata, je izjemno pomemben tudi estetski pogled na vaša vrata. Pri barvni paleti, ki je tudi izjemno široka veljajo določene zakonitosti v kombinaciji barv kot tudi samega energijskega pomena, saj so vhodna vrata v vaše domovanje vedno prvi stik s prostorom, ki ste ga ustvarili, prav tako pa feng shuju življenjska energija vstopa v celoten prostor ravno skozi vhodna vrata.

Naše dobro počutje in zadovoljstvo je sigurno je odvisno od okolja v katerem živimo, saj bi vsi radi živeli v svetlem, prijetnem ter pozitivnem okolju, ki je tudi estetsko dovršen, ravno zaradi tega izberimo kvalitetna vrata za naš dom, saj le tako lahko zagotovimo varno in udobno počutje za vse naše družinske člane. Podjetje Tetim vam v svojem asortimanu omogoča ravno to, v svoji ponudbi vam lahko ponudijo tudi vrata izdelana po meri, ki bodo odražala tako vaš stil in eleganco kot tudi vse zahteve po dobri izolaciji ter varnosti v vašem domu. Vzemite si dovolj časa posvetujte se z izkušenimi mojstri, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja, pri izbiri vrat, pa si privoščite tudi malo drznosti, morda bo ravno ta vaša vhodna vrata naredila še posebej zanimiva.