Trening varne vožnje

Varna vožnja. Mnogi od nas bi pomislili, da tega na naših cestah, zaradi vsakodnevnih novic o prometnih nesrečah, sploh več ni. Kaj pa sploh je varna vožnja? To je zaporedje pravilnih ukrepov, ko nam vozilo, katerega upravljamo, uide izpod nadzora. Kateri pa so ti pravilni postopki? Tega vam seveda ne moremo napisati, saj bi nam vzelo ure in ure, prav tako vam, da bi razložili pravilne postopke za vse nevarne situacije na cesti. Predlagamo vam, da obiščete spletno stran http://www.bb.si/bb-treningi-voznje/varna-voznja. Avto šola BB vam ponuja opravljanje tečaja oziroma treninga varne vožnje po ugodni ceni.

varna vožnja

Kdaj je sploh potreben trening varne vožnje? Trening varne vožnje morajo opraviti mladi vozniki v roku dveh oziroma treh let od pridobitve vozniškega izpita. Na sploh pa je trening varne vožnje namenjen vsem, ki si želijo spoznati obnašanje svojega avtomobila ter pravilno odreagirati v kritičnih situacijah.

Trening varna vožnja se lahko izvede samo na za to posebej pripravljenem “poligonu” ali stezi, na katerem/i se nahaja več naprav, katere povzročajo motnje med vožnjo, ko čez njih zapeljemo. Trening varne vožnje mora nadzorovati za to usposobljen inštruktor.

Cene teh treningov se razlikujejo, odvisno od ponudnikov te storitve. Pri avto šoli BB, je cena treninga varne vožnje za voznike začetnike 125 evrov, osnovni trening za osebna vozila 160 evrov, nadaljevalni pa 200 evrov.

Trening varna vožnja pa ni edina storitev, katero ponujajo. Pri njih lahko prav tako opravljate vozniški izpit, se naučite tako imenovanega “driftanja”, se naučite off road vožnje, izbrišete kazenske točke, se naučite dirkati (“karting”), ter opravljate mnoge druge dejavnosti iz njihove ponudbe.

Predlagamo vam, da obiščete njihovo spletno stran, kjer si lahko preberete več o njihovi ponudbi, v primeru da se odločite za katero od njihovih ponudb, pa jih lahko kontaktirate preko njihove telefonske številke ali pa jim pišete na njihov elektronski poštni naslov.