Vinil položite v enem dnevu

Vinil je res uporabna in trajna talna obloga, ki je zelo kakovostna. Vendar morate izbrati tri slojno, da bo zadovoljila vse vaše potrebe. Taka vinilna talna obloka bo zdržala desetletja in ne bo prepuščala nobene vlaga. Zadnje čase se uporaba vinila povečuje predvsem v vlažnih prostorih, saj je izjemno podporen na vlago. Pod njega pa se lahko z lahkoto namesti talno gretje, kar vlago še bolj odstrani iz prostora. Izjemno lahko je vinil položiti, lahko se ga nalepi ali pa samo položi, kar je zelo hitro in učinkovito.

vinil

Vinil boste položili ve enem samem dnevu v se v prostore. Lahko ga naročite tudi na klik, kar je še bolj enostavno ni hitrejše, ker je že tako narejen, da ima vse plasti in podlago pa se ga samo namesti na tla. Vinilno talno oblogo lahko namestite tako v kuhinjo, kot v dnevno sobo, kopalnico ,spalnico ali na teraso, balkon in tudi v delavnico ali v poslovne prostore. Zelo lepo zgleda, ker imitira naravne materiale. Lahko so to les ali kamen.

Kakovosten vinil je vedno v treh slojih, zato se splača kupiti samo takega, da bo res dolgo zdržal in  da bo vedno lep. Lahko ga vzdržujete samo z vodo in lahko uporabite tudi čistila, če želite, ker je odporen na vlago in vodo. Običajno ima sijani izgled, kot bi bil polakiran zaradi posebne zgornje plasti. Izbirate lahko v 700 odtenkih barve in različnih vzorcev. Zagotovo se bo eden ujel z vašimi stenami in pohištvom. Kar težko je izbrati pri toliko izbire.

Kakovosten vinil je tudi zelo topel za razliko od ploščic ali marmorja. Lahko se kosa z lesom,  vendar se les lahko napije vode, medtem ko vinilna talna obloga ne in je tudi zaradi tega bolj suha ter topla. Ker jo je tako lahko vzdrževati, je primerna za tiste, ki imate doma otroke in hišne ljubljenčke.