Jacuzzi za novo stopnjo udobja

Veliko ljudi je ljubiteljev namakanja v vodi, pa naj bo to morje, bazen ali domača kad. Nekaterim pa to ni dovolj in v takem primeru je morda jacuzzi prava izbira. Izberite jacuzzi, ki vam bo ponujal najvišjo stopnjo udobja in kjer se boste lahko odpočili po napornem dnevu. Čeprav so ljudje v večini primerov jacuzzijev navajeni na kopališčih ni razloga, da ga ne imeli tudi doma. Gre za res priročen majhen bazen, kjer lahko uživa cela družina in imajo različne možnosti za namestitve. Prav tako jacuzziji preverjeno pozitivno vplivajo na vaše zdravje.

jacuzzi

Jacuzziji različnih vrst

Ko nekdo omeni jacuzzi zagotovo pomislite na jacuzzije v kopališčih, kjer je še posebej topla voda in kjer dodatno masažo omogočajo masažne šobe iz katerih pridejo curki vode. Dejstvo pa je, da so masažne šobe postavljene na različnih mestih in je tako masaža telesa celovita. Masažne šobe poskrbijo, da se v jacuzziju zmasira celotno telo in sicer se poskrbi za vrat, ramena, hrbtenico, roke, stegna, trebuh, boke, meča in stopala. Moderni jacuzziji imajo tudi kopico nastavitev, kjer lahko regulirate katerim delom telesa se želite še dodatno posvetiti in to vam jacuzzi s pomočjo masažnih šob tudi omogoči. Prav tako se lahko nastavljajo moči in smeri vodnih curkov, ki prihajajo iz masažnih šob. Zaradi tega jacuzziji resnično služijo kot nekakšen maser.
Jacuzzije lahko namestite v notranjih ali pa zunanjih prostorih. Nekateri jih namestijo poleg bazena, če pa bazena nimate, pa so lahko jacuzziji tudi kot samostojna enota za namakanje. Jacuzziji so priljubljeni tudi v savnah, telovadnicah ali večstanovanjskih stavbah, kjer jih lahko uporabljajo stanovalci. Pomembno je samo, da imate za postavitev jacuzzija dovolj prostora. Ne glede na obliko in velikost jacuzzija morate poskrbeti, da bo stal na takem mestu, kjer ne bo v napoto in kjer je primeren prostor za sprostitev.